Tăriceanu vrea vreo statuie pentru asta? “Împreună cu domnul Dragnea am venit cu o Dacia Duster, ca să știți cu ce circulăm”

Călin Popescu Tăriceanu și Liviu Dragnea au fost ieri în vizită la fabrica Dacia de la Mioveni. Președintele Senatului a avut grijă să atragă atenția asupra faptului că circulă cu o Dacia Duster.

Dacă în urmă cu câteva zile spunea că nici vorbă de scumpiri la carburanţi, ci doar diferenţe de preţ între staţii, Tărcieanu s-a răzgândit. “Sunt îngrijorat că locurile noastre de muncă din România pot fi puse în pericol. Vreau ca oamenii să câştige cât mai mult, sigur, deranjat şi eu ca şi fiecare român dacă creşte preţul la benzina din cauza accizei dar în acelaşi timp vreau să vă spun că în primul trimestru al anului acesta, după eliminarea accizei la combustibil bugetul a încasat mai puţin 800 de milioane de lei”, a declarat Tăriceanu.

Range Rover Velar obţine cinci stele la testele EuroNCAP

A parcat pe PATRU LOCURI destinate persoanelor cu dizabilități

Road rage în București. O femeie a atacat o altă șoferiță – VIDEO

N-a vrut să stingă ţigara la benzinărie. Ce a urmat

Întrebat dacă există o ambulanță în coloana oficială care i-a adus pe el şi pe Liviu Dragnea la uzina Dacia, fostul premier a punctat conform digi24.ro: “În ceea ce priveşte coloana pot să vă spun că împreună cu domnul Dragnea am venit cu o Dacia Duster, ca să ştiţi cu ce circulăm. În rest s-ar putea să fie ambulanţe, nu ştiu că nu le-am adus noi”.

 

Adaugă un comentariu