Terifiant! Unul dintre cele mai grave accidente filmate vreodată în România! | VIDEO

Din pricina șoselelor cu o singură bandă de circulație pe sens, în România accidentele sunt mai dese. Un accident grav a fost filmat în urmă cu o zi de un șofer care circula regulamentar.

Accidentul a avut loc pe DN1 B (leagă orașele Ploiești și Buzău), în apropiere de intersecția cu Fântânele. Șoferul unui automobil marca Chevrolet a intrat în depășire pe linie continuă și s-a izbit de un Cielo care circula regulamentar.

“Pe înregistrare este ora de vara, accidentul a avut loc la 16:43:06. Soferul din Cielo a decedat, avea 43 de ani, iar soția lui, care se afla pe locul din dreapta față, este grav ranită. Soferul Chevrolet-ului inmatriculat in Spania este din Brăila și din câte se pare, nici el, nici partenera lui de drum nu au pățit nimic”, a explicat pentru failtrafic cel care a filmat accidentul.

Accidentul este cu atât mai ciudat, cu cât șoferul Chevrolet-ului ar fi putut să revină pe banda sa de circulație, dar nu a făcut-o. Ce crezi că s-a întâmplat?

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Vezi AICI IMAGINI!

taguri
    War says:

    Hai sa o luam asa. Userul posteaza pe http://www.failtrafic.ro, a doua zi clipul este incarcat de detinatorul site-ului trafictube cu japca, fara consimtamantul autorului filmarii ca mai apoi voi sa mintiti ca autorul a “explicat” pentru trafictube. Presupun ca va lingeti bine cu piscotarii blogari de pe trafictube, nu?

    Iuda says:

    Cel care a filmat accidentul a explicat pe failtrafic , nu pe trafictub. Aia doar au furat clipul. Asa cum voi furati content de pe internet http://failtrafic.ro/inconstient-la-volan-accident-mortal-pe-dn1-b-intersectia-cu-fantanele/

Adaugă un comentariu