Tichetele Rabla 2014 pentru persoane fizice s-au epuizat

Ministerul Mediului a anuntat ca toate cele 17.000 de tichete Rabla 2014 destinate persoanelor fizice s-au epuizat, cu o luna inainte de termenul limita. Conform oficialilor, luni, 13 octombrie, a fost rezervat ultimul tichet.

Programul Rabla, aflat la a 10-a editie, a debutat in luna aprilie si a sosit cu o serie de noutati. Amitim aici tichetele electronice, casarea autovehiculelor cu o vechime de cel putin opt ani, dar si posibilitatea de a merge la orice colector autorizat.

 

Citeste si: Rabla 2014 – Termenul de depunere a dosarelor pentru firme si institutii publice a fost prelungit

“Plecand de la succesul programului din acest an, dar si de la rezultatele inregistrate in toti cei 10 ani de cand functioneaza, vom gandi pana la finalul anului cum va arata Programul de innoire a parcului auto in anul 2015”, a declarat Korodi.

Cei care au participat anul acesta in cadrul programului Rabla au primit din partea Statului un voucher in valoare de 6.500 de lei. In plus, au fost oferite si eco-bonusuri in functie de tipul masinii achizitionate.

 

Citeste si: APIA – Programul Rabla ar trebui eliminat

De la lansarea programului Rabla in 2005 si pana in prezent au fost alocati peste 1,7 miliarde de lei si au fost scoase din circulatie aproximativ 500.000 de masini.

Via | Mediafax

Adaugă un comentariu