Tinerii din medii defavorizate pot urma gratuit școala de șoferi, mulțumită acestui ONG

Mulți tineri români își doresc să lucreze ca șoferi profesioniști, însă nu au posibilitatea financiară să urmeze cursurile pentru obținerea permisului. Acest proiect le întinde o mână de ajutor, pentru a-i integra cât mai repede posibil în câmpul muncii.

În parteneriat cu MOL România, Fundația Pentru Comunitate a dat startul celei de-a patra ediții a programului „Permis pentru viitor’. Scopul proiectului este să ofere un sprijin tinerilor care au nevoie de permis de conducere, dar nu dispun de mijloacele materiale necesare pentru a urma școala de șoferi.

Citește și…

Producție record pentru Duster: 2018 a fost un an bun pentru Uzina Dacia de la Mioveni

Și-a uitat copilul pe plafonul mașinii și a intrat pe autostradă. Cum au reacționat ceilalți șoferi

Metoda rapidă prin care știi dacă autoturismul tău este rechemat în service

Găsite într-o hală din Bulgaria: 11 BMW Seria 5 E34 cu zero kilometri

Îngroziți de mașinile autonome, locuitorii acestui oraș le bombardează cu pietre și le scot în afara șoselei

Ești pieton? Vei fi amendat dacă nu respecți regulile de circulație!

Bulgaria a trecut la vinieta electronică. De unde o cumpărăm

Câți kilometri de autostradă ar trebui inaugurați în 2019?

 

Programul se adresează persoanelor cu vârsta cuprinsă între 18 și 25 de ani, pentru care permisul de conducere e o cerință la angajare, un avantaj în acest sens sau o necesitate pentru îndeplinirea ori extinderea atribuțiilor de serviciu.

Volumul total al sponsorizărilor este de 75.000 lei, iar fiecare solicitant poate primi o finanțare de cel mult 3.000 lei. Această sumă ar acoperi costurile urmării școlii de șoferi și taxele adiacente.

Participanții la program pot urma gratuit cursurile de obținere a permisului pentru următoarele categorii: B, C, D, tractoare agricole și forestiere, tramvai și troleibuz.

Termenul limită de depunere a documentaţiei este 25 ianuarie 2019. Înscrierile se pot face accesând acest link, unde se găsesc și detalii suplimentare.

 

Sursa foto: 123RF.com

Adaugă un comentariu