Ţiriac Holdings a decis să se retragă de la SIAB 2018

Numărul mărcilor care nu vor fi prezente în cadrul primei ediţii a Salonului Internaţional Auto Bucureşti (SIAB) din ultimii 11 ani a ajuns la 16 după ce Ţiriac Holdings a decis să se retragă, iar AutoItalia alături de grupul Fiat Chrysler Automobiles a hotărât să nu participe.

Mărcile care nu vor fi prezente la SIAB 2018 sunt Dacia, Renault, Nissan, Mercedes-Benz, smart, Peugeot, Citroën, DS, Hyundai, Mitsubishi, Jaguar, Land Rover, Fiat, Alfa Romeo, Maserati şi Jeep.

Vor participa Porsche România, Ford, Volvo, Toyota și alți importatori.

Sursa: zf.ro

SIAB este recunoscut de către Organizația Internațională a Constructorilor de Automobile (OICA), fiind listat în calendarul oficial al acesteia. Ediția din 2018 a SIAB va fi organizată de către Romexpo în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României și în parteneriat cu Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile (APIA). Evenimentul se va desfășura în noile spații expoziționale Romexpo, pavilioanele B1, B2 si B3, care beneficiază de dotări și facilități de nivel internațional și oferă o suprafață expozițională de 27.000 mp.

Adaugă un comentariu