Toyota aduce la Paris noile Auris Tourer si Verso

A doua generatie Auris nu este singura surpriza pregatita de Toyota pentru editia din acest an a Salonului Auto de la Paris. Japonezii vor lansa si varianta break a noului model compact si un usor update al monovolumului Verso.

Noul Auris Tourer nu este doar prima versiune complet distincta derivata din Auris, ci si primul break compact oferit si in varianta hibrida. Incunand traditia indelungata a constructorului nipon in domeniu, viitorul Auris Tourer hibrid va prelua sistemul de propulsie de la fratele mai mare Prius. Vor fi disponibile, bineinteles, si versiuni clasice pe benzina si motorina, la debut clientii putand opta pentru binecunoscutele motoare de 1,33 si 1,6 litri pe benzina sau pentru dieselul de 1,4 litri.

Noua gama Auris este completat si de versiunea revizuita a actualului monovolum Verso. Acesta va beneficia de o parte frontala complet redesenata, care aliniaza MPV-ul compact la noua linie de design Toyota. Sub capota isi va face aparitia si un diesel de 2 litri revizuit, mai puternic si mai economic.

Adaugă un comentariu