Trenchless Romania Conference & Exhibition se mută pe 19-20 Octombrie 2021

Trenchless Romania Conference & Exhibition este principalul eveniment axat pe tehnologii trenchless din regiune. Deja la cea de-a 5-a ediție, conferința va avea loc în 19-20 octombrie la București, capitala României, a 12-a țară ca mărime din Uniunea Europeană. Peste 50% din populația României locuiește în zonele urbane care au devenit foarte aglomerate de la an la an.

În ciuda circumstanțelor dificile generate de pandemiile COVID-19, sectorul construcțiilor din România a rămas pe o cale foarte bună, iar cererea de echipamente pentru construcții este în creștere. În această privință, reprogramarea evenimentului pentru 19-20 octombrie este o ocazie excelentă de a prezenta avantajele tehnologiilor fără săpături, atunci când există o nevoie atât de mare de instalare, înlocuire sau reînnoire a tuturor utilităților subterane precum apă, canalizare, gaz și conducte industriale electrice și fibre optice etc.

Trenchless Romania AWARDS

Evenimentul găzduiește, de asemenea, Trenchless Romania AWARDS, gala de premiere pentru cele mai relevante proiecte care au folosit tehnologii no-dig din regiune.

Toate companiile interesate sunt invitate să trimită un rezumat de 500 de cuvinte (în engleză) care să descrie scopul proiectului lor. Rezumatele trebuie trimise la [email protected] până la 1 septembrie 2021.

Rezumatele trebuie să conțină următoarele informații:

  • Titlul proiectului;
  • Categorie; Reabilitarea conductelor (inclusiv conductele sub presiune); Țeavă întărită (CIPP); spargerea țevilor; Instalarea unei noi conducte; Foraj orizontal direcțional (HDD); Microtunnelling; Jacking pentru țevi;
  • Numele autorului;
  • Adresa de e-mail;
  • Scurtă descriere a lucrării, rezumat în limba engleză de cel mult 500 de cuvinte, imagini și videoclipuri ale proiectelor.

Lucrările acceptate pentru prezentare vor fi publicate pe pagina de pornire a www.trenchlessromania.ro

Persoana de contact: Maria NAE, Project Manager

Tel: +40 724 550 830

Email: [email protected]

www.trenchless-romania.ro

Adaugă un comentariu

Articole similare