Uber a obținut în instanță dreptul de a funcționa în continuare în Londra

Uber a obținut în instanță dreptul de a mai funcționa în Londra, iar un judecător i-a acordat o licență de probă de 15 luni. Decizia vine după ce autoritățile de transport londoneze au decis să le sisteze activitatea motivând siguranța publică.

Supărare MARE în POLIŢIE: de azi au primit INTERZIS să facă asta

UIMITOR: aşa arată DACIA DUSTER de LUX! Când o vom vedea pe străzi

Transportul pentru Londra (TfL) a refuzat să ofere companiei Uber o licență de operare pe următorii cinci ani în septembrie 2017, acuzând deficiențe în modalitatea sa de a raporta infracțiunile grave și verificarea istoricului conducătorilor auto.

ATENŢIE! Se modifică CODUL RUTIER! Iată ce trebuie să ştii

O instanță din zona Westminster a acceptat argumentaţia Uber că mentalitatea şi practicile s-au îmbunătăţit.

Judecătorul care a acordat licența pentru următoarele 15 luni a criticat firma pentru comportamentul său trecut ca fiind menit să dezvolte afacerea indiferent de consecințe’.

Ca răspuns la această decizie, primarul londonez Sadiq Khan a declarat: După ani de funcționare defectuoasă în Londra, Uber a acceptat acum că acțiunea TfL în refuzul de a-și reînnoi licența a fost total justificată. Astăzi, poziția noastră a fost justificată de instanță’. El a apreciat că decizia instanţei judiciare constituie o perioadă de probaţiune’ după ani de servicii de slabă calitate’, adăugând că indiferent cât de puternici și cât de mari sunteți, trebuie să jucați după reguli’.

Cheltuielile de judecată, care se ridică la 425.000 de lire sterline, vor fi suportate de Uber.

Uber a lansat recent la Bucureşti, serviciul de ride sharing cu maşini electrice UberGREEN. Pentru început, clienţii vor fi deserviţi de 20 de autoturisme electrice Renault Zoe, pe baza planului tarifar Uber Select.

taguri
Adaugă un comentariu