Un muzeu al miniaturilor DAF a fost deschis în Olanda

Cel care a adunat această colecție particulară este Theo Jansen. Acesta a deschis recent porțile muzeului său publicului larg, astfel încât micile camioane, modele mai vechi sau mai noi, pot fi admirate de toată lumea.

Citește și:

 Autostradă blocată în Spania, după ce s-a răsturnat un camion cu elefanți

E un camion sau o rachetă? Acesta este cel mai ciudat accident pe care-l puteai vedea vreodată! | VIDEO

Theo a fost întotdeauna un mare fan al DAF. De-a lungul anilor, a adunat multe miniaturi de camioane ale mărcii olandeze. Dar ce a început cu doar câteva miniaturi s-a transformat în ani într-o colecție impresionantă.

Aceasta conține acum peste 800 de machete și alte exponate cu logoul DAF, precum broșuri, postere, steaguri și chiar tricouri înrămate.

Dragostea lui Theo pentru DAF a început din tinerețe. A fost la rândul lui șofer de camion și a condus mereu un DAF.

‘Pentru mine, DAF este cea mai bună marcă de pe piață. Este cu adevărat un produs olandez. Îmi place totul la această marcă: camioanele, dar și autoturismele care se regăsesc în muzeul meu. Soția mea face câteodată glume, spunând că îmi pasă mai mult de DAF decât de ea’, spune Theo.

Muzeul se poate vizita cu programare prealabilă. Taxa de acces este de 2 euro, iar jumătate din această sumă merge la fundația caritabilă susținută de Theo și soția lui, care se ocupă de îngrijirea copiilor grav bolnavi.

Sursa: cargo-bus.ro

Adaugă un comentariu

Articole similare