Un șofer angajat la Casa de Sănătate câștigă mai mult decât un medic de familie

De astăzi medicii de familie nu mai acordă servicii medicale decontate de casele de asigurări, respectiv rețete, bilete de trimitere, concedii medicale până când solicitările lor vor fi luate în seamă de autorități.

FOTOGRAFIA cu MICHAEL SCHUMACHER pentru care s-a cerut 1 MILION DE EURO!

Hitler avea cea mai scumpă mașină din lume! Ce s-a întâmplat cu ea după moartea lui e INCREDIBIL!

Medicii spun că finanțarea asistenței medicale primare a fost tratată cu mărunțișuri, sumele care le-au fost alocate prin suplimentarea bugetului fiind nesemnificative față de nevoile reale ale cabinetelor.

Cum ți se fură mașina în mai puțin de un minut, fără chei!

În timp ce doctorilor nu li se dau destule fonduri pentru ca pacienții să poată beneficia de servicii medicale de calitate, angajații de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) au salarii frumușele. Spre exemplu un șofer angajat la Casa de Sănătate câștigă mai mult decât un medic de familie. Potrivit unei analize, în luna octombrie a anului trecut, un șofer a câștigat în jur de 2.500 de lei, iar un muncitori angajat la CNAS câştigă un salariu de aproape 2.100 de lei „în mână’.

Cât alcool pot consuma şoferii şi în cât timp se elimină din organism

61% dintre angajaţii aflaţi pe statele de plată ale CNAS în luna octombrie a anului 2017 au fost remuneraţi cu salarii nete cuprinse între 5.000 de lei şi 6.000 de lei, reiese din datele oficiale ale instituţiei.

Sursa: libertatea.ro

Camera Deputaților a publicat lista funcțiilor din Serviciile Camerei, lista indemnizațiilor pentru funcțiile de demnitate publică alese, precum și lista funcțiilor din cadrul birourilor parlamentare, conform noii Legi a Salarizării.

Printre aceștia sunt și șoferii Camerei Deputaților, care încasează un salariu de bază maxim de 3.703 lei (brut), rezultând un salariu net de aproximativ 2600 de lei, precum și spălătorii auto, remunerați maxim cu 2.365 lei(brut), de unde reiese un salariu net de 1680 de lei.

taguri
Adaugă un comentariu