Un tânăr a fost la un pas să fie spulberat pe o trecere de pietoni din Râmnicu Vâlcea. Surprinzător e însă cine era să-l accidenteze (Video)

Un tânăr a fost la un pas să fie spulberat pe o trecere de pietoni din orașul Râmnicu Vâlcea la sfârșitul lunii februarie.

Citește și:

Coronavirus – Înmormântări ca la „drive-thru’ în Spania

Șoferul unui Audi a făcut o depăşire pe linie continuă și pe trecerea de pietoni cu o viteză prea mare pentru sectorul de drum din oraș pe care circula.

Un alt șofer aflat în trafic a surprins momentul cu camera de bord și a urcat clipul pe internet. Video-ul cu acest incident rutier s-a viralizat imediat și a provocat un val de comentarii.

Toți cei care au comentat l-au făcut în fel și chip pe șoferul responsabil pentru acest gest iresponsabil și agenţii de poliţie au trimis înşiinţarea acasă pentru ca cel care a condus maşina în 24 februarie pe strada Ferdinand, din Râmnicu Vâlcea, să se prezinte la Poliţie.

Și aici surpriza a fost totală: la volanul autoturismului Audi se afla o femeie de 49 de ani! Poliţia Rutieră din Râmnicu Vâlcea a decis să îi suspende dreptul de a conduce timp de 30 de zile şi, în plus, i-a aplicat şi o sancţiune contravenţională, conform informațiile adevarul.ro.

Iată clipul video:

Adaugă un comentariu