Uraganele cresc vânzările auto în America

Vânzările de autovehicule în SUA au înregistrat o creștere semnificativă în luna septembrie, ca urmare a înlocuirii sutelor de mii de vehicule distruse de uraganele Harvey și Irma în Texas (sud) și Florida (sud-estul SUA).

ADIO PERMIS! Ce le vom arăta poliţiştilor la control

Ford și General Motors au fost producătorii auto care au profitat cel mai mult de această relansare a vânzărilor de autovehicule după mai multe luni dificile, conform afp.com. GM a vândut 279.297 vehicule luna trecută pe piața din SUA, în creștere cu 11,86% în ritm anual, cu mult peste creșterea de 7,4% estimată de analiștii intervievați de firma de cercetare de piață Edmunds. În cazul Ford, înmatriculările în luna septembrie au atins 222.248 unități, în creștere cu 8,7% în ritm anual, aproape dublu față de previziunile analiștilor (4,7%).

Accidentul care a dus la trimiterea în judecată de către DNA a unui gigant din Generația de Aur

Efectul uraganelor a fost resimțit și de constructorii auto străini, precum grupul japonez Toyota, care luna trecută a vândut 226.632 vehicule în SUA (în creștere cu 14,9% în ritm anual) și compatriotul său Nissan (139.932 vehicule, creștere de 9,5%).

N-A MAI SUPORTAT și A RĂZBUNAT MII DE OAMENI! Vrei să mă dau jos la tine?

Adaugă un comentariu