Titlul Van of the Year 2019 a fost acordat grupului PSA

Peugeot Partner, Citroen Berlingo și Opel Combo împart distincția Internațional Van of the Year 2019.

Premiul pentru cel mai bun vehicul comercial ușor a fost acordat în cadrul Salonului de Vehicule Utilitare IAA din Hanovra, Germania.

Citește și:

VIDEO: Ce a pățit un șofer care a intrat cu mașina pe șina de tramvai

ANAF verifică toate mașinile second-hand aduse în țară

Un șofer a găsit soluția perfectă la problema lipsei locurilor de parcare din București

Amenda pentru lipsa rovinietei: O nouă schimbare în legislație

Noi modificări aduse Codului Rutier

Ministrul Mediului oferă noi detalii despre noua taxă auto

Două modele Duster au fost furate de la fabrică

Ți-ai pierdut permisul? Iată ce poti face pentru a-l recupera în cel mai scurt timp!

 

Cele trei autoutilitare sunt rezultatul unei colaborări ale brandurilor din grupul PSA. Noile Partner, Berlingo și Combo sunt dotate cu sisteme avansate de siguranță și conectivitate. Acestea oferă ultimele standarde în materie de spațiu și modularitate.

Grupul PSA a ascultat cu atenție nevoie clienților și oferă vehiculele comerciale ușoare cu o capacitate de încărcare de până la 1.000 kg, precum și opțiunea de a configura aceste modele cu două, trei sau cinci locuri. Sunt oferite și variante cu șapte locuri. De asemenea, acestea pot fi comandate în varianta cu ampatament scurt sau lung.

Juriul International Van of The Year 2019 a fost format din 25 de jurnaliști europeni. Aceștia au notat modelele PSA cu 127 de puncte, în timp ce Mercedes-Benz Sprinter s-a clasat pe locul doi cu doar 92 de puncte.

Opel este la a treia victorie a acestui titlu. Primul a fost obținut în 1992 de Astra Van, iar al doilea în 2002 cu ajutorul  lui Vivaro.

Michael Lohscheller, CEO Opel a declarat următoarele ‘Suntem foarte mândri de acest titlu. Reușita noastră scoate în evidență posibilitățile pe care Opel le are în acest moment prin intermediul grupului PSA‘.

Citroen Berlingo este la al doilea titlu de Van of The Year. Pe primul a reușit sa-l obțină în 1997. Reprezentanții Citroen au declarat: ‘Suntem încântați că Berlingo a primit din nou acest titlu’ și au mai completat cu ‘Premiul scoate în evidență saltul făcut de cea de-a treia generație Berlingo în materie de finisaje’.

Peugeot Partner este singurul din cele trei care nu a fost lansat încă pe piață. Cu toate acestea, reprezentanții Van of the Year au ales ca titlul de anul acesta să fie împărțit și cu constructorul francez. Autoutilitara celor de la Peugeot a mai primit această distincție de încă patru ori, începând din 1992 și până astăzi.

Adaugă un comentariu