Vestul sălbatic în București: mașină oprită cu focuri de armă

Mașină oprită cu focuri de armă, în București. Polițiștii au fost nevoiți să folosească armamentul din dotare, în noaptea de luni spre marți, pentru a opri un șofer fugar. Pentru că nu deține permis de conducere, bărbatul aflat la volan nu a vrut să țină cont de semnalele agenților de la Poliția Rutieră. Cursa nebunească a luat sfârșit după ce mașina s-a răsturnat.

ADIO PERMIS daca nu promovezi acest curs

Te-ai urcat băut la volan? Poți să te alegi cu dosar penal

Șoferul a accelerat atunci când un echipaj al Secției 4 Poliție i-a cerut să oprească mașina. Agenții au pornit în urmărirea autoturismului și au cerut sprijinul colegilor.

Un șofer din Suceava a primit 15 amenzi în câteva minute

Motocicletele zburătoare din Star Wars au devenit reale! Ce țară le folosește

“În pofida semnalelor efectuate de agenți, șoferul nu a oprit, fapt pentru care unul dintre polițiști a folosit armamentul, după somații trăgând un foc asupra anvelopelor. Nici la acest moment șoferul nu a oprit’, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.
În încercarea de a scăpa de controlul polițiștilor, cel aflat la volan a lovit o bordură și, din cauza vitezei, mașina s-a răsturnat. Din fericire, niciunl dintre cei patru oameni, care se aflau în autoturism, nu au fost răniți.

De ce nu trebuie să cumperi o mașină adusă din Germania – UN EXEMPLU PERFECT

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1

Potrivit polițiștilor, șoferul, un tânăr, de 21 de ani, nu avea permis de conducere. În mașină au fost descoperite mai multe pliculețe cu materie vegetală care urmează să fie expertizate de anchetatoir.

Ne-am obișnuit cu stâlpii în mijlocul drumului. Dar chiar și o fântână?

S-a anunțat azi! SISTEMUL DE 100 DE MILIOANE de euro care VEDE TOȚI ȘOFERII!

Persoanele prinse în trafic au fost conduse la audieri.

Sursa: libertatea.ro

taguri
Adaugă un comentariu