Viscolul și zăpada au mobilizat 17.000 de angajați MAI

Imediat ce meteorologii au lansat primele avertizări de vreme rea pentru aproape jumătate de țară, la Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a fost constituit comandamentul de iarnă pentru gestionarea efectelor fenomenelor meteorologice periculoase.

Cod portocaliu de ninsori și viscol în București și alte 12 județe

CNAIR: Plecați la drum doar în caz de strictă necesitate

La videoconferința care  avut loc la MAI, ministrul de interne Carmen Dan a anunțat că, pentru înlăturarea efectelor produse de vremea rea, au fost mobilizați 17.000 de polițiști, jandarmi și pompieri.

6 lucruri care nu trebuie să-ți lipsească dacă pleci la drum lung cu mașina pe timp de iarnă

SECRETELE CONDUSULUI pe timp de iarnă!

Cei 17.000 de angajați ai ‘Internelor’ au avut la dispoziție 7.700 de utilaje de deszăpezire, dintre care 26 de șenilate – autospeciale ce permit accesul în zone înzăpezite. Numai astăzi, echipele de la MAI au intervenit pentru salvarea a 70 de persoane aflate în situații-limită, cele mai multe misiuni fiind acelea pentru asigurarea intervențiilor medicale de urgență.

COD PORTOCALIU de viscol: Autostrăzile A2 Bucuresti – Constanta și A4 Ovidiu – Agigea sunt închise. Alte 20 de drumuri naționale și aproape 40 de drumuri județene sunt închise din cauza viscolului în șapte județe.

Adaugă un comentariu