Volkswagen nu va mai prelungi contractele de sponsorizare cu Schalke 04 și Munchen 1860

La câteva luni de la izbucnirea scandalului Dieselgate, o serie de persoane apropiate grupului german Volkswagen au declarat că o mare parte din contractele de sponsorizare vor fi anulate. Volkswagen vrea să-și protejeze finanțele, iar zvonurile de acum câteva luni s-au dovedit a fi reale.

Grupul german a anunțat prin intermediul unui purtător de cuvânt că echipele Schalke 04 și Munchen 1860 vor pierde contractul de sponsorizare oferit până acum de Volkswagen. Pe data de 30 iunie, actualele contracte vor expira, iar nemții au decis să nu le mai prelungească.

Oarecum normal, Volkswagen nu a renunțat la contractul cu Vfl Wolfsburg, echipa din orașul mamă a producătorului german. Ce-i drept că nu știm căt timp o să mai rămână deschisă conducta cu bani a producătorului auto.

Cât despre Schalke 04 și Munchen 1860, lucrurile sunt foarte diferite. Schalke 04 merge bine în prima ligă a campionatului, în timp ce Munchen 1860 activează în liga secundă și cu siguranță încetarea contractului cu VW va genera tensiuni suplimentare în cadrul echipei.

Via | Agerpres

Adaugă un comentariu