A vrut să-și parfumeze mașina și a aruncat-o în aer. I se poate întâmpla oricui

Încă o întâmplare bună de trecut la capitolul „Accidente ciudate’, din care putem chiar să tragem niște învățături.

Citește și:

Vânătorii de despăgubiri încearcă să păcălească victimele accidentelor rutiere

E de mirare că toată lumea a scăpat cu viață din acest accident (VIDEO)

Accident în București! Daună totală pentru un Lambo de peste 200.000 de euro

Acest accident ne pune pe gânduri: șoferul a avut noroc sau ghinion? (Video)

Un bărbat din Halifax, Marea Britanie a învățat pe pielea sa că anumite combinații pot fi dăunătoare sănătății într-un mod foarte violent. Acesta a reușit să detoneze habitaclul mașinii sale printr-un accident greu de imaginat, însă – așa cum tocmai am aflat – foarte posibil.

Conform BBC, contextul exploziv a fost posibil prin întrunirea accidentală a două elemente: flacăra unei brichete și aerul inflamabil din habitaclu, ca efect al folosirii excesive a odorizantelor pe bază de aerosoli. Proprietarul mașinii a exagerat cu reîmprospătarea aerului din mașină folosind spray-uri deodorant, după care a luat hotărârea de a-și apride o țigară fără să aerisească în prealabil habitaclul automobilului.

accident ciudat odorizant explozie

Deflagrația a fost suficient de puternică încât nu doar că a spart geamurile automobilului dar a remodelat toată caroseria. Unda de șoc a atins și unele ferestre ale magazinelor din proximitate. În momentul producerii exploziei, șoferul se afla singur în mașină. În mod miraculos, acesta nu a decât leziuni minore – putem să trecem acest eveniment la seria de miracole de Crăciun.

Adaugă un comentariu