Zăpadă pe Transfăgărășan la sfârșit de mai. Drumarii curăță munții de omăt

Drumarii au acționat pentru a îndepărta zăpada de pe Transfăgărășan la sfârșit de mai. Drumul Național 7C este parțial închis pe segmentul Piscu Negru – Bâlea Cascadă până la sfârșitul lunii iunie deoarece tronsonul este acoperit de zăpadă care are peste doi metri înălțime.

ATENŢIE! Avem o nouă LEGE în vigoare! Ce păţeşti dacă ai ITP-ul expirat

Deși mai sunt câteva zile și începe oficial vara, drumarii au acționat cu autospecialele pentru a curăța zăpada de pe Transfăgărășan.

ULUITOR: Un șofer a șicanat în trafic o mașină MAI care transporta o bombă

„Iarna şi zăpada par să fie amintiri îndepărtate, nu-i aşa? Nu şi pentru colegii noştri de la Districtul Bâlea care lucrează intens la îndepărtarea zăpezii de pe Transfăgărăşan. Având în vedere cantitatea mare de zăpadă şi piatră de pe carosabil, mai este cale lungă până când drumul va fi sigur pentru circulaţia publică’, au scris reprezentanții Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, pe pagina de Facebook.

Transfăgărășan

Iarna și zăpada par să fie amintiri îndepărtate nu-i așa? Nu și pentru colegii noștri de la Districtul Bâlea care lucrează intens la îndepărtarea zăpezii de pe Transfăgărășan. Având în vedere cantitatea mare de zăpadă si piatra de pe carosabil, mai este cale lunga până când drumul va fi sigur pentru circulația publică.

Publicată de Directia Regionala de Drumuri si Poduri Brasov pe 31 Mai 2018

Adaugă un comentariu

Articole similare