Ce obiecte nu trebuie să lipsească din mașina unui om de afaceri

Orice om de afaceri care petrece foarte multe la volan, indiferent că este vorba de mașina personală sau de cea a firmei sale, nu ar trebui să plece la drum lung fără anumite obiecte și produse. Dacă ești om de afaceri și obișnuiești să conduci, zilnic, foarte multe ore în interes de business, află, în continuare, ce ar trebui să ai cu tine în mașină ca să fii pregătit pentru orice situație.

Numărul de telefon al unui reprezentant de la compania de leasing operațional

În cazul în care folosești mașina în baza unui contract de leasing operațional, este obligatoriu să ai tot timpul, în interiorul autovehiculului, numărul de telefon al unui angajat de-al companiei de la care ai „închiriat’ automobilul. Astfel, poți să te asiguri că ai la cine să apelezi, în cazul în care mașina ta are vreo problemă, de orice fel de natură. Dacă furnizorul de servicii de leasing auto cu care ai contract este unul serios, nu ar trebui sa ai vreo problemă majoră cu mașina. Compania de leasing operațional de la care ai mașina este obligată să se asigure, periodic, că autoturismul tău este în stare perfectă de funcționare.

 

Telefonul mobil, încărcătorul pentru mașină și o baterie externă

Pe lista obiectelor care nu ar trebui să lipsească din mașina unui de afaceri se află și telefonul mobil, un încărcător de mașină pentru telefonul mobil și, de asemenea, o baterie externă. Dacă ți se descarcă telefonul mobil și nu ai cum să-l încarci, nu vei putea să chemi pe nimeni să te ajute în cazul în care ți se strică mașina în timp ce o conduci. Totodată, există posibilitatea ca, dacă nu îți poți folosi telefonul mobil, să ratezi anumite oportunități excelente de business sau, chiar mai grav, să-ți strici niște relații de afaceri.

Pe lângă telefonul mobil, încărcătorul pentru mașină și bateria externă, ar fi bine să ai în mașină și o pereche de căști. Astfel, poți folosi respectivele căști atât ca să vorbești la telefon, cât și ca să asculți muzica preferată sau anumite podcasturi de dezvoltare personală.

 

Apa și gustări

Pregătește o „trusă de urgență’, care să includă apă și niște gustări cu termen de valabilitate extins. Nu se știe niciodată când și unde se poate strica mașina, așa că merită să ai la tine niște provizii de mâncare și apă.

 

 

Adaugă un comentariu