Cinci semne că ești un șofer enervant

În trafic este la fel ca în viață: exită șoferi cu care îți e bine să te afli în trafic și conducători auto care te enervează la orice mișcare. Tu din care categorie faci parte? Iată cinci semne că ești un șofer foarte enervant:

1. Accelerezi și apoi frânezi brusc – Modul tău de condus îi va irita la culme pe cei din spatele tău. Și vei primi o grămadă de înjurături.

2. Mergi cu proiectoarele aprinse – Sunt mulți șoferi care uită că proiectoarele sunt fabricate pentru a fi aprinse pe vreme de ceață. De această dată riști să fi înjurat de cei care vin de pe contrasens.

3. Nu semnalizezi – De departe, cei mai urâți șoferi, sunt cei care nu se folosesc de semnalizări. Acesta este un obicei des întâlnit în orașele mari, acolo unde nervii șoferilor sunt întinși la maximum.

4. Parchezi prea aproape de “vecin” – Din lipsa spațiului sau din alt motiv, parchezi astfel încât ușa de la șoferul masinii vecine nu se poate deschide? Nu ți-ar plăcea să-ți găsești mașina zgâriată, nu-i așa?

5. Tai curbele – Acest tip de condus este enervant pentru toată lumea și periculos pentru tine? Poate n-ar fi rău să conduci mai defennsiv.

Adaugă un comentariu

Articole similare