(P) Cum poți alege cel mai bun elevator auto pentru service-ul tău?

Vrei să îți deschizi un service sau pur și simplu vrei să îți modernizezi afacerea? Dacă până acum nu te-ai gândit să investești într-un elevator nou este cazul să o faci. Poți opta pentru elevatoare cu 2 coloane, cu 4 coloane, elevatoare pentru vulcanizare, elevatoare auto moto și ATV.

Cu siguranță îți va fi destul de greu să alegi cel mai bun elevator pentru service-ul tău, pentru că e destul de greu să îndeplinești toate solicitările cu unul singur. Iată care sunt principalele criterii la care trebuie să acorzi o atenție specială atunci când dorești să investești într-un elevator nou.

Prețul

Încearcă să îți faci un buget pe care să îl respecți. Caută cea mai bună variantă care să se încadreze în bugetul stabilit de ține. Nu cumpăra cel mai ieftin elevator deoarece știm cu toții că ieftin nu înseamnă și foarte bun. Cel mai bine este să cumperi un elevator cu două sau patru coloane de la un producător renumit sau un elevator tip foarfecă care este foarte potrivit pentru vulcanizare.

Sistemul de blocare și deblocare

Sistemul de blocare este un aspect care poate fi important. În mod normal elevatoarele cu sisteme de blocare și deblocare automată costă mai mult decât un elevator normal. Dar acestea sunt mult mai calitative și te pot ajuta să scutești ore bune în fiecare zi.

Poziția elevatorului

Dacă ai un atelier mic atunci trebuie să optezi pentru elevatoare de mici dimensiuni astfel încât să nu ocupe foarte mult spațiu. Alege un elevator auto cu două coloane care să nu ocupe prea mult spațiu în momentul în care este folosit. Elevatorul tip foarfecă este de asemenea foarte potrivit deoarece este îngropat în podea și se ridică la nivelul solului doar atunci când este folosit.

Modul de operare

Modul de operare cel mai frecvent folosit este cel manual. Dacă vrei dotări suplimentare atunci prețul elevatorului va crește semnificativ. În cazul în care vrei să ai parte de un elevator profesional care să aibă dotări cât mai complexe atunci trebuie să te aștepți să plătești destul de mult.

Scopul elevatorului

În general un elevator este folosit pentru ridicarea și  pentru depanarea autoturismelor. Dar aceste produse se mai pot folosi și în alte scopuri, spre exemplu pentru reglarea unghiurilor, farurilor sau chiar pentru stivuirea mașinilor în garaj.

Certificatul de calitate

Certificatul de calitate este un produs important atunci când vine vorba de cumpărarea unui elevator nou. Certificatul de calitate atestă faptul că ai ales un elevator pe care te poți baza în orice situație.

Certificatul de garanție

Orice produs nou pe care îl cumperi trebuie să fie însoțit de un certificat de garanție, astfel ai siguranța că te poți baza pe produsul cumpărat în orice moment. În plus dacă vreodată se deteriorează orice piesă de la elevator vei ști că îl poți trimite oricând în service. Nimic nu se compară cu siguranța oferită de un certificat de garanție.

Știi cât costă un elevator auto?

Ei bine, prețurile diferă. Dacă ai nevoie de un elevator bun atunci trebuie să te pregătești să poți investi aproximativ 5000 de lei.  În general în acest preț nu intră și costul de transport al cărui tarif diferă în funcție de distanța dintre locația ta și magazinul din care ai făcut achiziția.

Dacă vrei totuși cel mai calitativ produs de pe piață atunci să te aștepți la costuri de până la 15.000 de lei. Elevatoarele cu patru coloane și cu sarcină mai mare, sau elevatoarele de tip foarfecă sunt de obicei mult mai scumpe decât elevatoarele normale, cu două coloane.

Adaugă un comentariu