(P) TIPS AND TICKS: Cum să menții mereu interiorul mașinii tale curat și parfumat

Interiorul mașinii tale poate fi pe bună dreptate cartea de vizită pe care o întinzi tuturor celor care călătoresc alături de tine. Atunci când în mașina ta totul este descris de haos și dezordine, confortul pasagerilor tăi este de negăsit. Însă atunci când în mașină miroase frumos, iar absolut fiecare colț al acesteia strălucește, călătoria parcă pare deodată mult mai frumoasă. De aceea, este important să ții la curățenia mașinii tale, iar pentru asta îți vom explica mai jos ce ai de făcut pentru a menține mereu lucrurile în ordine, în interiorul acesteia.

Aspirator pentru mașină

Dacă nu ai până acum un astfel de aparat, e timpul să îți cumperi unul, pentru că se va dovedi extrem de eficient în curățarea mașinii tale. În primul rând, un aspirator portabil pentru mașină este cât se poate de ergonomic și rezolvă problemele cu praful, firimiturile și alte gunoaie foarte mici, chiar și în cele mai greu de curățat locuri.

Îl poți ține fără probleme în portbagaj, fiind o soluție extrem de convenabilă pentru momentele în care vrei să faci rapid curat în mașina ta. Poți găsi pe net o mulțime de modele, însă mare grijă la capacitatea sacului colector și la tipul de baterii utilizate pentru funcționarea sa.

Odorizante cu un miros plăcut

Atunci când mergi cu o mașină in care miroase foarte frumos, călătoria pare deodată mult mai plăcută. Mirosul unei mașini este poate primul lucru cu care pasagerii se intersectează, atunci când pășesc pentru prima dată în mașina ta.

De aceea, nu îți recomandăm să cumperi un produs ieftin, ce emană un miros înțepător și deranjant, atât pentru tine, cât și pentru pasagerii tăi. La fel ca orice altă categorie de produse, odorizantele pentru mașină pot ajunge până la produse tip Premium, ce emană un miros mult mai plăcut și care durează pentru mai mult timp, bineînțeles la un preț mai ridicat.

 

Detailing profesional

Dacă vrei totuși să pleci în vacanță cu mașina extrem de curată, îți recomandăm să mergi pe varianta unui detailing profesional, la o spălătorie auto cu servicii de top. Un serviciu complet de detailing și curățare a tapițeriei poate ajunge chiar și pana la câteva sute de lei. Însă discutăm despre un întreg proces de curățare a tuturor părților din interior (bord, plafon, mochete, scaune, uși), cu produse de calitate, chiar și cu posibilitatea deplasării la domiciliul clientului.

Grija pentru modul în care arată interiorul mașinii tale spune foarte multe despre tine, așadar este important să te asiguri ca toți cei care călătoresc alături de tine se bucură de un drum extrem de confortabil. De aceea, trebuie să investești mereu în aspectul interior al autoturismului tău, de la produse speciale de curățare la odorizante sau servicii complete de detailing profesional.

Printr-un ifn precum vivacredit.ro, obții rapid un împrumut pentru transformarea rapidă a interiorului mașinii, cu ajutorul unor servicii de lux, dar care și costă într-adevăr mai mult. Este primul împrumut pe care îl faci? Atunci află că te bucuri de 0% dobândă, cadou de bun venit. Dacă împrumuți acum 600 de lei pentru o curățare completă a autoturismului, restitui în 35 de zile tot 600 de lei. Așa că intră acum pe vivacredit.ro și aplică online pentru un credit rapid.

 

Adaugă un comentariu