Cascadorii rusului: Un rus drogat intră cu mașina în aeroport și face ravagii. Cine îl oprește?

Un rus drogat care fugea de polițiști într-o Lada Samara a intrat în clădirea aeroportului din Kazan, unde s-a învârtit minute bune, distrugând totul în cale. În tot acest timp, o ceată din ce în ce mai mare de polițiști alerga după mașina lui, într-un alai demn de Cascadorii râsului. Sau ai rusului…

Nu știm dacă este o filmare pentru un film de comedie sau o reclamă tardivă pentru bătrâna Lada Samara, dar este cu siguranță amuzant să vezi polițiștii ruși făcându-se râs în exercițiul funcțiunii. Șoferul mașinii a fost identificat ca fiind un fost membru al forțelor speciale de poliție, asta explicând probabil abordarea grijulie a polițiștilor.

Folosindu-și mașina pe post de berbece (a-propos, solidă mașină, un adevărat tanc sovietic!) acesta sparge ușile de sticlă ale aeroportului și își continuă cursa nebunească printre ghișeele de check in și băncile din sălile de așteptare. Pagubele totale sunt estimate la peste 100.000 de dolari. Până la urmă, rusul reușește să iasă din aeroport la volanul mașinii lui, folosind aceeași metodă ingenioasă, urmat fiind în continuare de alaiul de polițiști.

La ieșirea din aeroport, brava Lada Samara își dă obștescul sfârșit, astfel că polițiștii au reușit să-l prindă pe îndrăznețul rus drogat. Acum este arestat preventiv și riscă o condamnare pentru încălcarea regulilor de circulație și conducere sub influența drogurilor.

 

Adaugă un comentariu