Dr. Karl-Thomas Neumann, CEO al mărcii Opel, a acceptat provocarea Ice Bucket Challenge

După ce multe alte personalități din toate domeniile au acceptat provocarea Ice bucket challenge, iată că fenomenul s-a propagat și la un oficial de rang înalt din industria auto.

Dr. Karl-Thomas Neumann, boss-ul Opel, a ales să filmeze acest moment în curtea școlii internaționale din Frankfurt, fiind asaltat de un grup de copii înarmați cu găleți cu apă rece.

Și pentru că a devenit o tradiție ca fiecare personalitate care acceptă provocarea Ice Bucket Challenge să nominalizeze alte nume, Dr. Neumann a lansat provocarea către alți oameni cheie din industria auto: Martin Winterkorn, Chairman Volkswagen, Dieter Zetsche, Chairman și CEO Daimler AG și Mary Barra, CEO al GM.

Cum a început

Fenomenul Ice Bucket Challenge a debutat în urmă cu o lună și a devenit în scurt timp viral, fiind practicat de tot mai mulți oameni din lumea întreagă. Scopul principal este unul caritabil, cei care acceptă provocarea fiind încurajați să facă o donație în conturile agenției care se ocupă de găsirea unui tratament pentru scleroza laterală amiotrofică – o boală foarte gravă și incurabilă în prezent.

Adaugă un comentariu