Detalii stilistice interesante în avanpremieră despre Kia EV3, una dintre cele mai aștepate noutăți ale mărcii de origine coreeană.

vezi galeria foto

Vrei să polarizezi atenția publicului interesat de cele mai avansate perspective ale domeniului auto? Ai să reușești asta negreșit dacă anunți că ești pe cale să lansezi un SUV compact la preț competitiv. Dacă SUV-ul respectiv mai este dotat și cu propulsie 100% electrică, așa cum este cazul lui Kia EV3, cu siguranță că vei întoarce multe capete.


Rolul noii serii Kia EV3 este cât se poate de important: acest automobil va reprezenta punctul de acces către oferta electrică a mărcii. Imaginile în avanpremieră prezintă aspectele îndrăznețe, geometrice și robuste ale designului exterior al lui Kia EV3, subliniind în același timp stilul său dinamic. Aceste calități sunt evidențiate de aspectul angular al aripilor spate și hayonului, precum și de semnătura de lumini de tip „Star Map’ ale lui Kia EV3, care conferă automobilului o identitate puternică, futuristă.


Designul lui Kia EV3 are la bază aceleași principii folosite pentru a sculpta SUV-ul „navă-amiral’ Kia EV9. Filosofia de design Kia „Opposites United’, apreciată la nivel mondial, este fundamentul continuității în întreaga gamă de modele a mărcii și oferă fiecărui automobil libertatea de a-și exprima caracterul unic.

Vizând să facă mobilitatea electrică accesibilă, după introducerea modelelor Kia EV6 și EV9, câștigătoare a multor premii de design, Kia EV3 a fost definit ca un SUV electric compact, bogat echipat, care oferă performanțe remarcabile prin încorporarea de tehnologii inovatoare.


Pregătit să extindă oferta Kia de automobile electrice și să ofere o experiență superioară pentru clienți, de la modelele emblematice ale mărcii până la segmentul SUV compact, Kia EV3 va accelera tranziția globală către automobilele electrice, oferind o soluție mai accesibilă pentru clienții care iau în considerare trecerea la mobilitatea electrică. Prezentarea în premieră mondială a seriei Kia EV3 va avea loc pe 23 mai, iar comercializarea acesteia va demara ulterior.

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE