Test HTC Touch Cruise – Dincolo de aparente

vezi galeria foto
Unul dintre cele mai elegante PDA-uri de la HTC, si nu numai, a sosit de ceva vreme in Romania, aparatul pastrandu-si simpatia chiar si dupa aparitia fratelui sau, Touch Diamond.

Veste buna pentru fanii lui HTC Touch Cruise: aparatul nu se mai comercializeaza la pretul initial si il puteti avea platind pentru el o suma mai mult decat corecta. Finisarile lui sunt perfecte, iar materialele sunt foarte bune.
Displayul este destul de mare, iar tastele simple si functionale sunt bine luminate. In centrul lor gasim o rotita si un buton rotund pe „post' de OK. Producatorul a denumit acest aranjament de taste TouchFLO. Tot producatorul a facut ca harta iGo 2006 sa ruleze perfect si fara poticneli inca de la prima accesare, dupa instalare. Din pacate, acelasi producator nu ofera un sistem original de prindere a aparatului de parbriz. Noroc ca s-au gandit altii la acest aspect, iar dispozitivul poate fi achizitionat separat.
In pachet, Touch Cruise nu dispune de card de memorie. Dar si acesta poate fi cumparat. Vizavi de multimedia, aparatul nu se poate lauda cu cine stie ce afinitati in acest sens. Fotografiile au tente de culoare, zgomot de imagine si, in general, este greu de pozat in conditii de lumina slaba. Filmuletele au, si ele, de suferit din cauza lipsei rezolutiei.


Dar, una peste alta, HTC este un smartphone 3G solid, placut de utilizat dar si practic, daca tinem cont de GPS si Wi-Fi. Acumulatorul rezista, dar, in cazul in care este utilizat GPS-ul, este recomandata conectarea permanenta la priza autoturismului.

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE