Pilotul Mihail Aleshin este in stare grava dupa un accident terifiant in ultima etapa din Indycar Series

vezi galeria foto

Accident terifiant in ultima etapa din campionatul de Indycar Series, al 19-lea sezon din competitia motorizata organizata pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.


Pilotul rus Mihail Aleshin (27 de ani) este in stare grava dupa ce a suferit un accident teribil pe pista cu suprafata rapida din Fontana, California.

In urma coliziunii violente cu un alt monopost, Aleshin a suferit o comotie cerebrala, o fractura a omoplatului drept, plus cateva coaste rupte. Din imaginile surprinse de camerele TV, se poate spune ca doar o minune a facut ca rusul sa mai supravietuiasca in urma impactului nimicitor.

Consultantul medical al competitiei, Terry Trammell, a confirmat, imediat dupa accident, ca Aleshin era constient in momentul cand a fost preluat de elicopterul medical si transportat de urgenta la spital. Rusul acuza dureri groaznice la umar si la piciorul drept.


Incidentul a avut loc vineri, 29 august, in timpul repetitiei generale peremergatoare ultimei etape de campionat Indycar, programata sambata noapte. Desi în teribilul accident au fost implicate mai multe masini, nu s-au semnalat consecinte grave si pentru alti piloti.

Castigatorul cursei desfasurate aseara a fost australianul Will Power (33 de ani).

Via | Sportnews

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE