Cea mai scumpă Sanie a Moșului: două Bugatti Chiron cu reactoare în loc de roți

vezi galeria foto

Se apropie din nou perioada în care să ne imaginăm care mașină s-ar potrivi mai bine ca Sanie a lui Moș Crăciun. Credem că am găsit-o pe cea mai potrivită: două Bugatti Chiron!


Citește și:

Autobuzul lui Moș Crăciun, în viziunea Mercedes-Benz

Cea mai nebună sanie a lui Moș Crăciun: Toyota GT86 cu motor de Ferrari. Îmbrăcată în luminițe, desigur!

Se apropie perioada Sărbătorilor de iarnă, al cărei moment principal, mult-așteptat de o lume întreagă, este venirea lui Moș Crăciun. Pentru că nimeni nu i-a văzut în realitate sania cu care poate face înconjurul Pământului într-o clipită, rămâne la imaginația noastră, a tuturor, să-i creăm vehiculul perfect. Producătorii auto probabil că tocmai ce au terminat de schițat propunerile lor, pe care le vedem negreșit înainte de Crăciun. Însă un designer independent le-a luat-o înainte, iar creația sa cu greu poate fi întrecută de ceva mai spectaculos.


Sania Moșului, în viziunea artistului cunoscut pe Instagram ca Plastiliner, are la bază un Bugatti Chiron Supersport 300+, ediția specială a hypercarului care celebrează depășirea pragului de 300 de mile pe oră (490,4 km/h) al cărui W16 este cel mai puternic din gama Bugatti: are 1.600 de cai-putere, cu 100 de cai-putere mai mult decât Chiron-ul „obișnuit’. Și în cazul în care vă întrebați ce sunt chestiile alea argintii montate în loc de roți – sunt motoare cu proplsie prin reacție, pentru că treaba Moșului este prin cer, nu pe asfalt, deci nu are nevoie de roți oricum.


Și pentru că, în termeni realiști (singurul caz în care a fost luat în calcul viața reală) Bugatti nu este încăpător pentru toate cadourile pe care le are Moșul de împărțit în Ajun, Plastiliner a creat o „remorcă’ specială prin tăierea unui al Chiron, pe care l-a prins mai apoi de primul. Nu vom afla niciodată cât ar costa acest proiect în realitate – Chiron Supersport 300+ pleacă de la 3,5 milioane de euro, fără taxe – dar suntem convinși că nici măcar 7 milioane de euro nu echivalează în abilități sania Moșului.


Povestea a fost păstrată în această formă în eventualitatea în care articolul este citit de un copil.

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE