Campionii Unior: Raul Olesch / Denisa Adriana Nechita

Despre recenta implicare a companiei Unior-Tepid in lumea raliurilor din Romania, prin sustinerea echipajului Raul Olesch – Denisa Adriana Nechita, s-a tot scris, in ultima vreme. Iata ca timpul a trecut si usor-usor au inceput sa apara in lumina reflectoarelor si roadele colaborarii dintre cel mai important importator de scule si unelte din Romania, pe de o parte, si tanara echipa de raliuri, de cealalta parte. Primele succese ale colaborarii s-au consemnat acum cateva zile, dupa incheierea Raliului Harghitei.

Raul Oleschl: „La categoria Debutanti la general am castigat din 5 participanti. Asadar, cu aceasta victorie, de la Odorhei, ne-am adjudecat titlul la categoria Debutanti la general. De asemenea, am castigat si la categoria Debutanti Logan – categorie la care aveam adjudecat titlul national inca de la Iasi. La Cupa Logan am terminat pe locul 4 la Raliul Harghitei, iar in clasamentul general am terminat pe locul 5 din 15 participanti. Nu in ultimul rand, in clasamentul Juniorilor, adica al pilotilor sub 25 de ani, am terminat pe locul 3 in cadrul Raliului Harghitei’.

Raul Olesch: „Raliul Harghitei a fost cel mai bun raliu din 2013 pentru noi. A fost primul raliu unde am fost feriti de probleme, exceptand ultima proba. Pe ultima proba, dupa 2-3 kilometri de la start, s-a auzit o bubuitura puternica. Din fericire, am pierdut doar esapamentul. Am avut ceva emotii, deoarece putea sa se strice cutia de viteze sau alte componente. Cu victoria de la Odorhei am reusit sa ne ajudecam titlul la Debutanti din cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop. Multumim companiei Unior – Trepied pentru sustinerea oferita in 2013. Unior-Tepid e numarul 1 pe piata de scule de mana, iar noi suntem cei mai buni debutanti in 2013. Urmeaza o scurta pauza, timp in care trebuie sa ne pregatim pentru 2014. Inca nu stim pe ce masina o sa evoluam, dar suntem siguri ca vrem sa schimbam Dacia Logan’.

Denisa Adriana Nechita: „A fost prima etapa din acest campionat unde  s a vazut un real progres! Ma bucur ca am incheiat acest an cu un rezultat bun si promitator pentru noi. Promitem ca in sezonul care urmeaza sa dovedim ca putem mai mult si rezultatele noastre sa fie pe masura. Multumim de asemenea si sponsorului nostru, Unior-Tepid, care ne-a fost alaturi si caruia ii dedicam titlul nostru de campioni la debutanti 2013′

Adaugă un comentariu