Cel mai spectaculos eveniment de fitness al verii vă așteaptă, pe 22 iunie, la București Mall – Vitan 

Cristina Constantinescu (Kiki), una dintre cele mai indragite figuri feminine de la Exatlon Romania, activeaza in industria fitness-ului de peste 10 ani. Este International Fitness Presenter si LES MILLS Trainee, in BODYCOMBAT®. Extrem de carismatica, adora sa aduca pe scena experienta si vibratia ei pozitiva. 
Pe Cristina o puteti vedea in actiune pe 22 iunie, la Bucuresti Mall – Vitan (Rooftop), de la ora 19:15, in cadrul celui mai spectaculos maraton de fitness al verii.
Evenimentul este organizat de MUSIC & CYCLING™, si face parte din caravana The Movement Manifesto.
Inscrieri si programul complet al evenimentului, pe www.musicandcycling.ro
Sportiv extrem de experimentat, Cristina Constantinescu are in palmares un titlu de vicecampioana nationala la arte martiale.
Pe 22 iunie, Cristina va aduce pe scena MUSIC & CYCLING™ o clasa exploziva de BODYCOMBAT®. Care sunt beneficiile BODYCOMBAT®, aflam dintr-un interviu cu talentata exatlonista.

1. Ce este BODYCOMBAT®?
Este un concept Les Mills, o clasa cardio, plina de energie, cu muzica electrizanta, un profil de antrenament care combina mai multe tipuri de arte martiale.
2. Care sunt beneficiile unei practici constante a BODYCOMBAT?
Este o clasa care implica tot corpul. Presupune un consum caloric ridicat, imbunatateste coordonarea si rezistenta la efort, contribuie la tonifierea musculara, si este extrem de potrivita pentru eliberatea stresului.
3. Esti cel mai popular si mai bine cotat  instructor de BODYCOMBAT®, din Romania. Cum ai ajuns aici? 
Mi-am luat licenta de predare in 2012. De atunci, am ales sa ma perfectionez continuu. Am facut cursul de Advance in Bodycombat, care m-a propulsat la nivelul urmator si, ulterior, am decis sa particip la concursul organizat de cei de la Les Mills Nordic – Superstar .
Anul trecut am fost selectata pentru Bootcamp-ul de traineri, si astfel am intrat in echipa Les Mills Nordic de Trainers BODYCOMBAT®.
Un drum lung. Dar a meritat fiecare pas.
4. La finalul saptamanii acesteia, pe 22 iunie, vei urca pe cea mai spectaculoasa scena de fitness a verii, pentru a incheia, chiar cu o clasa de BODYCOMBAT®, un maraton organizat de MUSIC & CYCLING™, in parteneriat cu Les Mills. Alaturi de tine, incepand cu ora 19:15, vor fi Hanna Lundh si Szymon Wesolowski, doua referinte internationale in materie de BODYCOMBAT®. Ce le promiteti participantilor? La ce trebuie sa se astepte?
Colegii mei, Hanna si Szymon, sunt traineri experimentati, foarte carismatici si extrem de profesionisti .
Le vom oferi participantilor o clasa cu foarte multa energie si cu distractie cat cuprinde. O clasa in care vom pune multa pasiune pentru ceea ce facem, iar asta se va vedea si se va transmite tuturor celor prezenti la eveniment.
Adaugă un comentariu