(P) Credit cu istoric negativ de la Biroul de Credite Rapide. Cum poți lua un împrumut rapid IFN dacă ai statut de rău-platnic

Fluctuațiile economice și situațiile imprevizibile cu care ne confruntăm fiecare dintre noi în anumite perioade ale vieții ne determină să căutăm soluții cu ajutorul cărora să putem depăși dificultățile financiare. Una dintre cele mai la îndemână opțiuni este creditul bancar, însă nu de puține ori ne putem afla în imposibilitatea de a achita ratele în intervalele agreate. Când aceste situații se repetă, se creează istoricul negativ, iar numele persoanelor care nu și-au achitat ratele la timp ajung să figureze în Biroul de Credit. Ce rămâne de făcut dacă ai un istoric financiar negativ și nu mai ești eligibil pentru un împrumut convențional? Faci o cerere de împrumut la Biroul de Credite Rapide, instituție financiar nebancară înregistrată la Banca Națională a României. Poți obține până la 10.000 lei credit de nevoi personale în aceeași zi în care faci solicitarea, iar condițiile de rambursare sunt avantajoase. Află detalii despre obținerea unui credit rapid chiar în situația unui istoric negativ.

Cine poate obține un împrumut de la Biroul de Credite Rapide

Unul dintre principalele avantajele oferite de Biroul de Credite Rapide constă în faptul că oferă șansa obținerii unui împrumut chiar și celor rău-platnici, adică cei care solicită un credit cu istoric negativ. Poate că în trecut ai depășit perioada de rambursare a unui credit bancar sau din cauza unor dificultăți cu care te-ai confruntat nu ai putut plăti ratele la timp. IFN-ul Biroul de Credite Rapide nu ține cont de parcursul financiar de până la momentul solicitării împrumutului, ci ia în calcul capacitatea actuală de rambursare a creditului. Sunt acordate credite rapide persoanelor ce fac parte din diferite categorii profesionale, de exemplu sectorul medical, ISU, Poliție și Armată și învățământ, dar și pensionarilor. Valoarea împrumuturilor acordate este cuprinsă între 200 și 10.000 de lei pentru angajați, iar pensionarii beneficiază de sume raportate la valoarea pensiei. Perioada de rambursare este de la o lună până la 60 de luni.

Cum aplici pentru un credit rapid

Procedura de solicitare a unui împrumut rapid este simplă:

1. Completezi formularul de solicitare a creditului pe site sau contactezi telefonic instituția nebancară și un consultant te va îndruma în obținerea împrumutului.

2. După confirmarea identității, verificarea documentelor (cartea de identitate, fluturașul de salariu și extrasul de cont unde încasezi salariul/talonul de pensie) și semnarea contractului, intri în posesia sumei solicitate, în 60 de minute. Banii sunt virați în contul tău bancar și nu este nevoie să te deplasezi fizic la sediul creditorului.

Avantajele unui credit rapid IFN

Așa cum am arătat anterior, unul dintre avantajele oferite de Biroul de Credite Rapide este faptul că instituția acordă împrumuturi chiar și în condițiile unui istoric negativ. Alte beneficii de care ai parte dacă accesezi un credit rapid:

  • Nu trebuie să plătești comision de acordare și administrare a creditului și nici comision de rambursare anticipată.
  • Poți obține până la 10.000 lei, pe care îi poți rambursa în maximum 60 de luni.
  • Rata lunară este fixă, în moneda națională.
  • Beneficiezi de o dobândă avantajoasă, variabilă în funcție de valoarea împrumutată și de tipul de credit accesat.
  • Ai parte de siguranță – Biroul de Credite Rapide este o instituție financiar nebancară înregistrată la Banca Națională a României.

Astfel, chiar și în situația unui credit cu istoric negativ, trebuie să știi că ai posibilitatea de a obține un împrumut rapid în condiții avantajoase de la Biroul de Credite Rapide. Ai nevoie doar de câteva documente care să îți ateste identitatea și venitul lunar pentru a obține un credit în aceeași zi în care faci solicitarea. Dacă ai nevoie de bani pentru rezolvarea unei situații neprevăzute, poți obține un credit rapid în condiții avantajoase.

Adaugă un comentariu