(P) Cumpara criptomonede de pe cea mai accesibilă platformă locală

Vânzarea sau cumpărarea de criptomonede se poate face pe platforme specializate. Acestea dispun de o serie de caracteristici generale menite să asigure o tranzacționare cât mai ușoară, siguranța schimburilor și accesul în timp real la toate datele din piață. Însă pentru a face achiziții orice persoană trebuie să fie familiarizată atât cu specificul domeniului, cât și cu riscurile la care se poate expune.

Orice trader aflat la început de drum va trebui să își aleaga o platformă pe care să tranzacționeze. Pentru a fi sigur că optează pentru cea mai bună variantă va trebui să țină seama de o serie de aspecte printre care enumerăm:

  • să aibă o interfață prietenoasă, care să o facă ușor de utilizat;
  • să permită crearea facilă a unui cont;
  • să permită tranzacționarea mai multor tipuri de criptmonede, inclusiv clasice;
  • să ofere posibilitatea de personalizare în funcție de nevoi și de nivelul de experiență atins;
  • să dispună de instrumente se analiză și de realizare de grafice care să facă decizia mai ușoară;
  • să garanteze siguranța portofelelor digitale;
  • tranzacțiile să decurgă rapid;
  • rata de schimb să fie cât mai avantajoasă;
  • să ofere modalități de plată diversificate și simplu de folosit;
  • taxele și comisionale să fie cât mai mici și cât mai vizibile;
  • să ofere funcții adaptate zonei din care se operază tranzacțiile;
  • să dispună de ATM-uri proprii de la care să se poată face și retrageri de numerar.

Toate aceste facilități vă vor fi foarte utile în momentul în care vă decideți să tranzacționați criptomonede, dar și în momentul în care vă hotătâți să vă bucurați de rezultatele investiției voastre. Pentru reușita investițiilor cel mai simplu principiu este: Cumpara criptomonede care se tranzacționează frecvent și urmărește cu atenție și regularitate cursul.

De unde poți cumpăra criptomonede?

Fiind vorba despre o monedă virtuală, aceasta se poate tranzacționa doar online. Având în vedere evoluția tehnologiei și accesul nelimitat la platforme diverse, aceste tranzacții se pot realiza simplu fie de pe un calculator, laptop, tabletă sau telefon.  Condițiile esențile pentru reușita investițiilor sunt: să vă decideți asupra monedei pe care o doriți spre tranzacționare, să vă creați un cont pe o platformă pe care o preferați și să vă informați temeinic asupra metodelor și strategiilor pe care să le aplicați.

Una dintre cele mai accesibile platforme de tranzacționare criptomonede locale este BitMahavi. Aceasta este o platformă de live trading, accesibilă și sigură, unde puteţi cumpăra sau vinde instant cele mai populare criptomone de la ora actuală, respectiv Bitcoin, Ethereum și Litecoin. Modalitatea de interacțiune este prietenoasă, instrumentele de evaluare și decizie sunt nuanțate și practice. Iar aspectul cel mai important, menit să vă atragă sa o încercați este reprezentat de modalitatea de plată  simplă,  ratele de schimb avantajoase și comisionele transparente. Este o platformă populară, folosită deja de câteva zeci de mii de utilizatori.

Cum decurg tranzacțiile pe o astfel de platformă?

Exchange-ul de criptomonede nu se deosebește foarte mult de cel clasic, cu monede tradiționale. Cumpărarea și vânzarea se desfășoară pe o piață liberă, pe care prețul este reglat de mecanismele cerererii și ofertei. Dacă în cazul schimbului clasic depunerile și retragerile se fac într-o monedă reală, în acest caz aceste acțiuni nu sunt posibile decât prin schimbarea monedelor virtuale în aletele reale.

Fiind vorba despre o piață care nu este reglementată de nicio instituție financiară internațională și de nicio banca națională,  texele și comisionale sunt mult mai mici, iar plățile se pot face mai ușor și mai rapid.

Pentru a putea tranzacționa este nevoie să vă creați un cont și să aveți grijă să vă protejați datele personale de întregistrare. La fel de important este și să vă informați asupra isoricului monedei pe care o alegeți, asupra celor mai eficiente instrumente de analiză și modalități de tranzacționare, inclusiv despre riscurile pe care trebuie să vi le asumati. Datorită volatilității specifice, investirea în astfel de monde poate aduce câștiguri substanțiale, dar și pierderi irecuperabile. Tocmai de aceea flerul și inspirația nu sunt condiții suficiente pentru reușită, ci este nevoie și de o serie de cunoștințe de bază, extrem de utile pentru tranzacționare, dar și de acordarea unei atenții sporite oricăror semnale ce vin din piață.

Fiind vorba despre tranzacționarea unor monede virtuale, siguranța oferită este una dintre cele mai importante condiții pe care trebuie să le garanteze o platformă. Portofelele electonice trebuie să fie protejate de furtul de chei publice sau private. La fel de important este și ca modalitățile de plată să se poată realiza simplu, rapid și fără batăi de cap.

Toate condiții optime de tranzacționare trebuie să fie asigurate de orice platformă. La fel de important este și ca alegerea să fie făcută în funcție de o serie de criterii personale, precum faptul de a fi adaptată unei anumite zone de tranzacționare, faptul de a oferi informații utile incepătorilor și detaliate celor avansați sau de a dispune de ATM-uri unde se pot face tranzacții și se poate retrage numerar.

Pentru a vă convinge de calitățile celei mai accesibile platforme de tranzacționare criptomonede locale accesați Bitmahavi.com!

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu