(P) DORINȚA

Încă din copilărie băieții visează departe. Nu există om pe lume care atunci când se gândește la ce își dorește să realizeze în viață își spune ‘eu vreau să fiu așa și așa‘. Diferența între bărbații care rămân la nivelul general și cei care depășesc limitele și ajung să strălucească în domeniul în care activează e dorința. Un singur cuvânt care valorează mai mult decât orice pentru ei. Dorința de a fii mai buni. Dorința de a-și depăși limitele. Dorința de a fii elite, nu urmăritori.

Vreți un exemplu? Giannis Antetokounmpo. Puștiul grec, de origine nigeriană, ce a cucerit NBA-ul cu stilul de joc și s-a impus ca unul dintre cei mai promițători debutanți, apoi și-a respectat statutul și a devenit unul dintre cei mai importanți și apreciați jucători din NBA, aducând Miluwakee Bucks la noi niveluri de performanță.

Numărul 34, sau ‘The Greek Freak’, cum e poreclit uriașul de 2 m și 11 cm, întruchipează perfect imaginea noului STR8 RISE, un produs care, odată cu noul motto STR8, GO FOR GREAT, se adresează campionilor, celor ce își doresc performanța și nimic altceva.

ȘANSA

Și pentru că bărbații care își doresc întotdeauna să obțină mai mult merită tot ce e mai bun STR8 le oferă șansa de a câștiga o super excursie. Tot ce trebuie să facă e să achiziționeze oricare 2 produse STR8 în perioada în perioada 01.05.2019 – 30.06. 2019 și să se înscrie în campania STR8 RISE prin SMS, trimițând un mesaj la 1846 cu textul RISE urmat de numărul bonului fiscal, online pe www. goforgreat.ro la secțiunea ÎNSCRIE BON sau prin trimiterea unei fotografii cu bonul fiscal aferent achiziționării produselor STR8 pe WhatsApp la numărul de telefon 0728349882 pentru șansa de a câștiga 1 voucher de vacanță în valoare 1000 EURO, 60 de tricouri GO FOR GREAT, 5 vouchere pentru 4 persoane PARC AVENTURA sau 120 x seturi produse STR8.

BĂRBATUL STR8

Dar nu întotdeauna bărbații sunt conștienți că dețin forța de a se autodepăși, așa că e important să aflii ce fel de bărbat ești și ce produs STR8 ți se adresează, așa că îți punem la dispoziție și QUIZZ-UL STR8, unde poți afla ce profil de bărbat STR8 ești și ce produs ți se potrivește.

În perioada 3 iunie – 1 iulie 2019 intră pe site-ul www.gsp.ro și poți câștiga unul dintre premiile puse în joc: 1 x SAMSUNG GALAXY S10, 4 x FIT INSPIRE HR, 20 x SETURI STR8. Accesează pagina de concurs, răspunde la întrebările din test și completează formularul cu date valide. Întreg regulamentul este disponibil pe site-ul gsp.ro.

Adaugă un comentariu