(P) Medalie exclusivă cu ocazia comemorării a 30 de ani de la Revoluția din 1989

București 1.10.2019

Revoluția din 1989 este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante evenimente din istoria modernă românească. Casa de Monede aduce un omagiu poporului român cu medalia comemorativă exclusivă, care sărbătorește 30 de ani de la libertate redobândită, Revoluția de la 1989. Această medalie comemorativă a fost bătută la cea mai înaltă calitate monetară, ulterior înnobilată cu aur pur. Disponibilitatea medaliei este limitată la doar 10 000 de exemplare la nivel mondial. Medalia comemorativă se livrează împreună cu certificatul de autenticitate, într-un album de colecție exclusiv.

 

“Au trecut 30 de ani de la evenimentele revoluționare, dar suntem convinși că libertatea nu este o chestiune sigură și că trebuie să luptăm în continuare pentru ea”, spune Libor Veselý, directorul Casa de Monede. “Această excepțională medalie comemorativă onorează eroismul națiunii române în lupta pentru libertate”.

 

Aversul medaliei comemorative prezintă un motiv al fotografiei iconice care prezintă momentele revoluționare din Piața Parlamentului din București, decembrie 1989.

Această noutate absolută poate fi comandată pe www.revolutia1989.ro. Întrucât emisia este limitată, comenzile vor fi procesate strict în ordinea în care au fost primite.

Casa de Monede, liderul nr. 1 în România ca distribuitor de monede și medalii comemorative din întreaga lume, s-a concentrat, încă de la bunul început, pe comemorarea și celebrarea unor repere istorice importante ale națiunii române și ale personalităților românești.

Adaugă un comentariu