(P) Top 3 electronice auto indispensabile în mașina

Electronicele auto sporesc confortul în mașina și ne sunt utile zi de zi, pentru a conduce în siguranța, pentru a vorbi la telefon sau pentru a încarca diverse gadgeturi pe care le utilizăm în mod regulat!

Masina personală ne este indispensabilă în viața de zi cu zi și cu ea ne deplasăm oriunde avem nevoie, la job, la cumpărături, la diverse programări săptămânale sau chiar și în concediu, fiind așadar un bun și o investiție de lungă durată. Cu toate acestea, în mașina pe care o deținem sau o conducem trebuie să avem parte de confort sporit și chiar dacă acest lucru se datoreaza în mare parte dotărilor cu care mașina este echipată, la acest aspect putem contribui și noi foarte simplu și fără cheltuieli exagerate. Altfel spus, putem implementa anumite electronice auto care ne sunt extrem de utile, în special în cazul în care mașina pe care o deținem nu este echipatș cu cele mai moderne dotări, fiind poate un vehicul mai simplist sau dintr-o generație anterioară. Iar în acest sens, vă propunem un top 5 al electronicelor auto care vă sunt utile atât la mașina personală, cât și la mașina de serviciu.

Camera video pentru parcare

Uneori parcarea mașinii poate fi o manevra destul de provocatoare și complicată, motiv pentru care implementarea unei camere video pentru parcare vă poate ajuta semnificativ în acest proces oferindu-vă o viziune clară a spațiului disponibil pentru parcarea în siguranță a mașinii. Compatibilă cu aproape orice model de mașina prin sistemul universal de asamblare, aceasta cameră video pentru parcare este utilă pentru a reduce riscul de accidente, pentru a elimina eventualele pagube materiale, cât și pentru a observa anumite obiecte aflate în spatele mașinii, animale sau chiar și persoane.

Adaptorul/încărcătorul pentru telefon

Aceste electronice de mici dimensiuni, cu alimentare la bricheta auto sunt utile pentru oricine și în orice mașina, deoarece cu ajutorul lor putem încărca diverse alte electronice precum telefonul, tableta sau sistemul de navigație, devenind astfel un accesoriu indispensabil din orice mașina pe care o conducem.

Modulatorul FM cu funcția de Hands-free și încărcător auto

Un alt accesoriu de mașina inspensabil este modulatorul FM care poate fi echipat cu funcții importante precum bluetooth, hands-free și încărcător auto. Cu un astfel de modulator FM putem reda muzică pe sistemul stereo, direct de pe telefonul mobil, datorită microfonului integrat, putem vorbi la telefon în sistem hands-free conducănd astfel în conditii de siguranță și putem de asemenea încărca telefonul oricând avem nevoie, fără grija că vom ramane fără baterie la telefon în timpul deplasărilor noastre.

Cu siguranță mașina pe care o deținem poate fi îmbunătățită cu diverse electronice, accesorii și dispozitive utile, însă aici depinde de preferințele și nevoile noastre ca și conducatori auto sau chiar si ca pasageri. Putem de asemenea implementa un sistem de navigație, un monitor auto sau putem opta pentru un sistem multimedia modern care ne ofera toate informațiile de care avem nevoie și anume: navigație GPS, hărți, rute și distanțe rutiere, Bluetooth, Radio, Hands-Free, Monitor, Cameră Parcare etc., depinde de modelul ales!

Așadar, puteți personaliza mașina în funcție de necesitățile dumneavoastră, puteți alege exact electronicele și accesoriile de care aveți nevoie, având astfel parte de confort sporit în deplasari pe care le faceți cu mașina, atât în interes personal, cât și în interes de serviciu!

Adaugă un comentariu

Articole similare