(P) Trotineta electrică AERIUM T350 PRO: Un mijloc de transport modern și practic către oraș

În orașele aglomerate de mașini, trotinetele electrice sunt un mijloc de transport din ce în ce mai popular. Nu este surprinzător, deoarece oferă suficientă viteză și securitate, fiind în același timp ecologice. În plus, multe dintre ele au funcții inteligente și alte gadget-uri tehnologice, care vă vor ușura semnificativ utilizarea lor.

Trotineta electrică AERIUM T350 PRO este unul dintre cele mai inteligente modele din categoria sa de preț. Ce oferă în această direcție? Specialiștii din magazinul electronic Aeriumshop.ro ne vor prezenta avantajele.

Conectarea la aplicația inteligentă

Un mare avantaj al mărcii AERIUM este disponibilitatea propriei aplicații mobile, pe care o puteți descărca cu ușurință din App Store sau Google Play. Este disponibilă și pentru această trotinetă electrică accesibilă și vă va ajuta să setați moduri de condus, să afișați starea bateriei sau să determinați unde vă aflați. Da, funcționează atât de ușor și intuitiv.

Afișaj digital și echipamente de calitate

Deși regulile de circulație compară trotinetele electrice mai mult cu bicicletele, în multe privințe sunt egale cu mașinile și motocicletele. AERIUM T350 PRO are un afișaj LCD color clar, care afișează o serie de date importante. Datorită acestui lucru, aveți întotdeauna informații noi despre capacitatea rămasă a bateriei, viteza actuală sau locația dvs. exactă prin GPS.

Pasionații de tehnologie modernă vor aprecia cu siguranță roțile antiderapante fără tub și iluminarea de înaltă calitate. Mai exact, trotineta electrică are o lumină LED albă în față și o lumină roșie în spate.

Funcționalitate maximă și design elegant

Marca AERIUM pune mare accent pe caracterul practic. În ciuda sarcinii utile de 120 kg, trotineta electrică este relativ ușoară, cântărind doar 12,5 kg, datorită construcției sale moderne din aliaj de aluminiu. Prin urmare, este ușor de transportat oriunde, iar pe rutele mai lungi puteți călători cu ea și cu trenul sau autobuzul. Pur și simplu, pliați și desfaceți trotineta electrică în câteva secunde.

Nu trebuie să uităm însă puterea de 350 W și viteza maximă de până la 33 km/h, care poate fi limitată la cei 25 km/h legale. Capacitatea bateriei de 10,5 Ah asigură o autonomie decentă de până la 35 km în funcție de dificultatea terenului, stilul de condus și greutatea conducătorului. Durează doar 4 până la 6 ore pentru a se încărca complet, așa că o puteți încărca chiar și la școală sau la serviciu dacă ai echipamentul și spațiul necesar.

Avem vești bune și pentru care sunt mai pretențioși cu designul, să știți că nu veți da greș cu trotineta electrică. Combină nuanțe neutre de gri cu albastru turcoaz. Datorită acestui lucru, atrage atenția la prima vedere, dar nu pare foarte încărcat și asigură o bună vizibilitate în orice situație. Așa că nu doar pietonii, ci și șoferii de mașini, motociclete și trotinete vă vor invidia.

Cumpărați în siguranță și convenabil

Dacă doriți să fiți sigur că cumpărați un produs de calitate și original, nu faceți compromisuri atunci când alegeți un vânzător. Aeriumshop.ro este un magazin de internet care a fost dovedit de ani de zile și pe care îl putem recomanda în ceea ce privește o selecție largă și servicii profesionale pentru clienți.

În plus, angajații săi vor fi bucuroși să vă sfătuiască cu privire la achiziționarea, asamblarea și funcționarea unei trotinete electrice, care este potrivită atât pentru începători, cât și pentru șoferii avansați care, de exemplu, trec la unul dintre modelele de ultimă generație.

Cerințele legale pentru conducerea unei trotinete electrice pot varia de la o țară la alta. Operatorul trotinetei electrice este obligat să se informeze cu privire la reglementările legale actuale.

Sursa de imagine: Aeriumshop.ro

Adaugă un comentariu