(P) Afișaj electronic pentru benzinării – preț vs. calitate

Dacă ai intrat în domeniul antreprenoriatului administrând o benzinărie, probabil știi deja cât de importantă este reclama unei astfel de afaceri, într-o piață în care opțiunile sunt mai mult decât suficiente. Având o mulțime de alternative, șoferii aflați în trecere trebuie atrași pentru ca aceștia să își alimenteze mașinile pe care le conduc cu combustibilul pe care tu îl pui la dispoziția lor. Cea mai bună soluție pentru a deveni vizibil este utilizarea unui afișaj cu LED pentru benzinării care să proiecteze prețurile practicate la benzină, motorină și GPL. Cum poți face diferența între o firmă luminoasă de calitate și una mai accesibilă ca preț, dar slabă calitativ, îți vom prezenta în continuare.

Totemuri pentru benzinării cu componente de calitate

Cum identifici un afișaj electronic pentru benzinării în care poți avea încredere că va funcționa pentru mult timp de la achiziție și montare? În primul rând, fii atent la descrierea componentelor din care acestea a fost fabricat. Dacă afișajul de prețuri pentru benzinărie are în componența sa LED-uri OSRAM, acesta este un prim semn că produsul în care vei investi este unul de calitate. Dacă sesizezi prezența LED-urilor chinezești, adică cele de tip P10, evită să cumperi acel totem de benzinărie, pentru că durabilitatea sa va fi una extrem de scăzută. 

LED-urile OSRAM vor asigura o vizibilitate excelentă de la distanțe foarte mari, așa că șoferii vor putea observa din timp poziționarea afacerii tale și vor putea opri în siguranță pentru alimentarea cu combustibil sau pur și simplu pentru o pauză, în care vor putea cumpăra produsele alimentare pe care le pui la dispoziția acestora, cum ar fi cafea sau dulciuri. 

Afișaje pentru benzinării rezistente

Un totem de benzinărie trebuie tratat cu substanțe speciale, astfel încât placa electronică ce conține LED-urile să nu fie afectată de factorii externi. Precipitațiile abundente, vântul puternic sau particulele de praf pot afecta serios circuitele aflate în spatele panourilor de afișaj electronic, așa încât, dacă nu investești într-un produs de calitate, este posibil să îți dai seama că ai aruncat banii pe fereastră. Conformal coating, căci așa se numește protecția de care afișajul electronic pentru benzinării ar trebui să beneficieze, este ideal împotriva umidității, a condensului, a diferențelor de temperatură dintre noapte și zi, a aerului salin sau a prafului. Tot acest strat protector va feri totemul de benzinărie de razele puternice de soare, care pot avea un efect nedorit asupra componentelor electronice, la o expunere îndelungată.

Nu în ultimul rând, e foarte important atunci când vrei să comanzi un panou electronic pentru benzinării să te asiguri de faptul că programarea sistemului de afișare cu LED va fi posibilă și versatilă. E important să poți controla dintr-o simplă mișcare toate semnele sau cifrele afișate pe totemul benzinăriei pe care o administrezi. Cele mai bune soluții în acest caz presupun modificarea animațiilor printr-o comandă wireless sau prin intermediul unui convertor USB, așa că citește cu atenție specificațiile produsului pe care te pregătești să îl comanzi. 

Atunci când vine vorba de o investiție într-un astfel de echipament electronic menit să atragă cât mai mulți clienți, calitatea trebuie să primeze în fața prețului. Comandă, așadar, un afișaj cu LED pentru benzinării de calitate și lasă investiția să își dovedească inspirația de care ai dat dovadă, atunci când l-ai ales.

Adaugă un comentariu