Sebastian Vettel ar putea fi suspendat. Limbajul vulgar îi poate aduce necazuri mari

Sebastian Vettel și Max Verstappen au fost protagoniștii celui mai interesant duel din Marele Premiu al Mexicului. Olandezul a scurtcircuitat o șicană pentru că era presat de Vettel și a frânat prea târziu. Conform regulamentului, Max trebuia să-i cedeze locul lui Vettel. Doar că puștiul de la Red Bull nu a vrut să facă acest lucru. În plus, în spatele germanului, Daniel Ricciardo tatona și încerca să depășească.

În urma acestor întâmplări, Vettel s-a simțit încolțit și a avut un libaj vulgar la adresa lui Verstappen și a directorului de curse. Conform unor surse apropiate, Vettel este acum anchetat de FIA pentru că a încălcat două articole care fac referire la prejudicii de imagine atât la adresa competiției, cât și a oficialilor.

Aceleași surse spun că Sebastian Vettel a trimis scrisori forului mondial și directorului de cursă Charlie Whiting în care își cere scuze pentru comportamentul afișat în finalul Marelui Premiu al Mexicului. Dacă Vettel o să fie găsit vinovat, pilotul german poate primi o mustrare scrisă, o amendă sau, în cel mai rău caz, poate fi suspendat pentru un anumit număr de etape.

Via | Motosport

Adaugă un comentariu