Noua generație a seriei Kia Niro a debutat la Seoul Mobility Show. Automobilul reflectă preocupările Kia pentru un viitor sustenabil.

Sub o formă proaspătă, prezentată la 2021 Seoul Mobility Show, Kia Niro completează expresia stilistică a celor mai recente noutăți propuse de marca de origine coreeană. Nu numai în privința designului, ci și din punct de vedere tehnic, crossoverul Kia constituie o noutate totală. Materialele eco-friendly și electrificarea sistemelor sale de propulsie rețin atenția.

Dincolo de fluiditatea formelor și amprenta de avangardă a stilului, în general, designul exterior se face remarcat prin tratarea în două nuanțe de vopsea. Se face observată, de asemenea, inspirația luată de la conceptul Kia Habaniro, prezentat în 2019. Noul model de serie se numește 2023 Kia Niro, ceea ce ne dă de bănuit că nu va fi comercializat mai devreme de a doua parte a anului viitor.

Prin adoptarea unei forme de crossover-SUV a fost favorizată dimensionarea generoasă a interiorului. Finisarea acestuia arată foarte bine, cu o certă tentă high-tech, fără a da de bănuit că acolo au fost folosite destule materiale reciclate. Niro mizează pe o idee nouă pentru a-I determina pe cei de la volan să adopte o conducere eco: modul de rulare numit Greenzone Drive Mode. Selectarea acestuia la bordul variantelor cu propulsie hibridă de tip PHEV duce la activarea unui program conceput pentru maximizarea rulării cu propulsie strict electrică, iar eficiența acestuia se va face remarcată în special atunci când mașina circulă în spațiul urban.

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare