Simone Tempestini se impune în Raliul Zăpezii de la Covasna

vezi galeria foto

În weekend-ul care tocmai s-a încheiat iubitorii de motorsport din țară s-au putut delecta cu Raliul Zăpezii de la Covasna.


Echipajul Simone Tempestini – Dorin Pulpea a reușit să se impună alături de un Subaru Impreza, în timp ce pe doi a sosit un alt echipaj Napoca Rally Academy (NRA). Vorbim despre Florin Tincescu – Iulian Nicolaescu, juniori care au concurat pe un Peugeot 208 R2. Prin prisma acestui rezultat, Tincescu ocupă prima poziție în clasamentul 2WD.

Pe ultima treaptă a podiumului a venit echipajul Neagoie – Colceriu, cu o întârziere de 5 minute și 17,8 secunde.

Vremea s-a încălzit mult și probele au fost foarte, foarte alunecoase, dar chiar și așa a fost un test extrem de util pentru Raliul Suediei. M-am simțit perfect în mașină și abia aștept acum să concurez în Suedia', a declarat Simone Tempestini la finalul Covasna Winter Rally.


A fost un început bun de sezon și sper să continuăm la fel și în Junior ERC. Condițiile au fost mult diferite față de cele din recunoașteri, dar în final ne-am simțit bine la volan și mă bucur că am obținut și un rezultat bun', a declarat Florin Tincescu la finalul Covasna Winter Rally.

Sursa | Autorally

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE