Accidentul de manual care împarte internetul în două: are dreptate şoferul amendat? ( Video)

vezi galeria foto

Un acident banal de circulaţie între două vehicule a stârnit un val de comentarii pe internet. Incidentul rutier a avut loc la Timişoara şi şoferul care a rămas fără permis după ce poliţiştii au analizat accidentul, a publicat înregistrarea video cu cele întâmplate.


Citeşte şi:

Dacia electrică: va fi cel mai scump model din gamă. Iată noul preț

Atenţie: poţi fi amendat pe un drum cu zapadă chiar dacă ai anvelope de iarnă

Şoferul amendat şi rămas fără permis a publicat materialul video în încercarea de a demonstra că nu el este cel care a greşit. În clipul video observăm un autoturism cu semnalizarea stângă activată pregătindu-se să intre pe un drum secundar. Din spate apare un autoturism care ignoră semnalul stânga şi se angajează în depăşire. În acel moment a avut loc accidentul şi un pieton aflat pe marginea drumului a fost la un pas să fie spulberat de maşini.


Şoferul amendat susţine că a respectat legea şi că cel care semnalizaze stânga şi a efectuat manevra e vinovat pentru că nu s-a asigurat. Pentru că ştim deja cine a fost amendat şi a rămas fără permis ne indică cum a interpretat Poliţia Rutieră din Timişoara vinovatul în cazul acestui accident.

Dar pentru că cel amendat nu e de acord cu decizia aşteptăm comentariile voastre. Pe pagina de Facebook a Revistei Auto Bild România sunt deja peste 300 de comentarii legate de acest subiect. Iată şi înregistrarea accidentului din Timişoara:


Citeşte şi:

Şefii Dacia sunt îngrijoraţi! Iată Lada Vesta Sport

Semafor intermitent pentru dreapta, ai maşină în faţă care merge înainte şi claxonezi pentru că tu vrei să faci dreapta. De ce te amendează poliţistul pentru acest gest?

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE