BMW M2 Coupe debutează la SEMA echipat cu accesorii M Performance

În urmă cu câteva săptămâni, BMW a prezentat noul M2 Coupe. Modelul va fi expus în cadrul SEMA Show din Las Vegas și va fi echipat cu o serie de accesorii M Performance.

După cum deja știți, vorbim despre o serie de detalii estetice menite să facă rețeta bavereză și mai atractivă. Zona frontală va primi o grilă de culoare negru lucios, pragurile vor fi vopsite în aceeași nuanță, iar portbagajul primește și el un eleron nou. De asemenea, vedem finisaje noi pentru țevile de eșapament ale sistemului de evacuare și logo-ul M Performance.

La interior, M Performance promite un volan nou îmbrăcat în Alcantara și o serie de inserții din fibră de carbon la nivelul consolei centrale și a schimbătorului.

Citește și: BMW M2 Coupe – Poze și detalii oficiale cu cel mai mic membru al familiei M

Din punct de vedere al performanței, pachetul M Performance aduce cu sine o setare ceva mai sportivă a suspensiei și p evacuare îmbunătățită.

Citește și: BMW M2 Coupe a intrat pe linia de asamblare

După cum deja știți, sub capota lui BMW M2 Coupe se află motorul cu șase cilindri de 3,0 litri TwinPower Turbo capabil să ofere 370 CP la 6.500 rpm și 465 Nm între 1.400 și 5.560 rpm. Pentru o scurtă perioadă, cuplul motor oferit poate crește până la 500 Nm, mulțumită unei funcții de overboost.

Adaugă un comentariu