BMW Seria 2 Coupe si BMW Seria 4 Cabriolet disponibile pentru comenzi

BMW Seria 2 Coupe si BMW Seria 4 Cabriolet, doua modele complet noi in portofoliul marcii, vor debuta in showroom-urile din Romania in luna martie a anului viitor. Dupa ce la sfarsitul acestui an BMW Seria 2 Coupe si BMW Serai 4 Cabriolet au fost prezentate in premiera la Salonul Auto de la Los Angeles, cele doua modele pot fi acum comandate de clientii din Romania.

BMW Seria 2 Coupe este singrul coupe compact din segmentul premium disponibil cu tractiune spate. Aceasta caracteristica constructiva ilustreaza orientarea spre performante dinamice a noului model. Agilitate remarcabila este granata multumita unei directii libera de influenta tractiunii, distributiei perfecte de mase si motoarelor cu tehnologie TwinPower Turbo.

Noul model se difrentiaza clar fata de modelul compact BMW Seria 1 prin designului personalizat si caroserie cu 11 centimetri mai lunga. Partea frontala si cea spate beneficiaza de un desen distinctiv, cu linii extinse, elegante si dinamice, care se imbina armonios cu linia acoperisului ce se pierde cursiv spre spate. Configuratia cu tractiune spate este accentuara de latimea in dreptul puntii spate. Și noua gama beneficiaza de linii de design – Sport Line, Modern Line si pachet M Sport – care au rolul personalizarii modelului.

La lansare, BMW Seria 2 este disponibil in trei variante de motorizare:

– BMW 220i, echipat cu un motor cu patru clindri in linie, doi litri benzina, 135 kW (184 CP), disponibil de la 25000 Euro fara TVA (31000 Euro cu TVA)
– BMW 220d, echipat cu un motor cu patru clindri in linie, doi litri benzina, 135 kW (184 CP), disponibil de la 26900 Euro fara TVA (33356 Euro cu TVA)
– BMW M235i, echipat cu un motor cu sase clindri in line, trei litri benzina, 240 kW (326 CP), disponibil de la 37750 Euro fara TVA (46810 Euro cu TVA)

BMW Seria 4 Cabriolet continua linia eleganta a BMW Seria 3 Cabriolet si preia accentele sportive de la noul BMW Seria 4 Coupe, asa cum este noua legatura intre faruri si grila dubla a radiatorului sau elementele aerodinamice Air Breathers si Air Curtains care reduc rezisetenta aerodinamica a rotilor fata. Designul foarte plat al zonei portbagajului, remarcabil pentru un model cabriolet, subliniaza echilibrul armonios al siluetei generale a automobilului. Liniile orizontale si pasajele musculoase ale rotilor se imbina pentru a accentua ecartamentul lat si pun accentul pe puntea spate ca punte motoare a noului model.

La lansare, BMW Seria 4 este disponibil in trei variante de motorizare:

– BMW 428i, echipat cu un motor cu patru clindri in linie, doi litri benzina, 180 kW (245 CP), disponibil de la 41400 Euro fara TVA (51336 Euro cu TVA)
– BMW 420d, echipat cu un motor cu patru clindri in linie, doi litri benzina, 135 kW (184 CP), disponibil de la 39000 Euro fara TVA (48360 Euro cu TVA)
– BMW M235i, echipat cu un motor cu sase clindri in line, trei litri benzina, 240 kW (326 CP), disponibil de la 45900 Euro fara TVA (56916 Euro cu TVA)

Ambele modele beneficiaza de cele mai noi tehnologii BMW EfficientDynamics pentru emisii deosebit de reduse si imbunatatirea performantelor dinamice. Toate motorizarile sunt disponibile cu tehnologia TwinPower Turbo si respecta standardele de emisii Euro 6. Tehnologia TwinPower Turbo presupune combinarea sistemlor de control al injectiei de combustibil, cu turbo alimentarea si controlul complet variabil al supapelor de admisie si evacurae.

Seria de tehnlogii BMW ConnectedDrive diferentiaza cele doua modele fata de concurenta printr-o serie de tehnologii unice. BMW continua pionieratul integrarii telefoanelor mobile si terminalelor Apple in automobil. Prin functia Apps utilizatorii pot beneficia mereu de functionalitati noi fara a trebui sa trimita masina in service pentru un upgrade este suficienta instalarea noi aplicatii pe terminalul smartphone. In plus, alaturi de iOS, compatibilitatea sistemului a fost acum extinsa si pentru Android, incluzand astfel un numar tot mai mare de terminale smartphone.Disponibilitatea aplicatiilor variaza de la tara la tara, in functie de diferiti parametrii, in special licenta drepturilor de autor. In Romania numarul de aplicatii disponibile a crescut de la Aupeo!, Snippy si Stitcher, integrand acum si Audible, Deezer si TuneIn. Alaturi de acestea si aplicatia de baza BMW Connected ofera functii noi precum integrarea calendarului, EcoPro Analyzer, WikiLocal.

Adaugă un comentariu