Centura București ar putea trece la Primăria Capitalei. Controverse și explicații

vezi galeria foto

Centura Capitalei ar putea trece de la Compania de Drumuri din subordinea Ministerului Transporturilor la Primăria Capitalei, susține primarul Gabriela Firea.


ȚI-AI UITAT CHEILE ÎN MAȘINĂ? Uite cum poți să o deschizi!

Primarul general afirmă că decizia a fost luata principial, la nivelul Ministerului Transporturilor. În urma analizei juridico-financiare se va lua o decizie finală’.

IMAGINI INCREDIBILE! Cum arată 335.000 DE MAȘINI ABANDONATE! VIDEO

Pe de altă parte reprezentanții Companiei de drumuri au infirmat că o astfel de decizie a fost luată și fac trimitere la un răspuns oferit anul trecut în care detaliau imposibilitatea legală de a face acest transfer, având în vedere că pe centură sunt proiecte pe fonduri europene.


Surse din Minister spun că o decizie fermă nu s-a luat, ci abia s-a înființat un grup de lucru cu specialiști de la Ministerul Transporturilor, PMB și CNAIR pentru a studia aspectele legale.

Compania de Drumuri neagă, însă, că s-ar fi luat o astfel de decizie și fac trimitere la un răspuns oferit în urmă cu un an în care erau detaliate motivele pentru care un astfel de transfer nu poate fi făcut.

Sursa: libertatea.ro

CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE