Citroen a prezentat noul C3

vezi galeria foto
C3 a primit haine noi si elegante, dar si un interior spectaculos. Noul model va fi gata de lupta cu concurenta din noiembrie.

Dupe teste care au insumat peste 2.000.000 km, Citroen C3 se prezinta. Noul Citroen C3 va lansat de catre producator in luna noiembrie a acestui an. Viitorul Citroen C3 se va produce in Franta, la uzinele din Aulnay si Poissy.


Pana atunci, primele fotografii oficiale ale viitorului C3 afiseaza un design elaborat, elegant, care delimiteaza clar noul model de actuala generatie. In partea din fata, iese in evidenta parbrizul panoramic din sticla, pe care Citroen il denumeste Zenith. Producatorul informeaza ca modelul a facut progrese simtitoare si in ceea ce priveste spatiul interior, spatiile de depozitare, materialele, dar si finisarile.

La interior, Citroen C3 poate detine sistemul audio MP3 RD4, care include slot USB, jack 3.5 mm, mufa pentru iPod, Bluetooth si navigatie MyWay.


Ca dimensiuni, Citroen C3 se incardreaza in peisajul urban, cu 3,94 m pentru lungime, 1,71 m pentru latime, in timp ce raza de bracaj este de 10,2 m. Portbagajul poate inghiti 300 litri.

Din punct de vedere al motorizarilor, Citroen vorbeste despre propulsorul HDI DPFS de 90 CP, care emite 99 g CO2/km. Din 2011, Citroen C3 va primi sistem Start & Stop, cutii de viteze robotizate cu 5 si 6 trepte, care vor fi cuplate la motoare diesel care vor emite 95 si 90 g CO2/km. 

Citroen mai informeaza ca in scurt timp isi vor face aparitia motoare cu trei cilindri, care vor emite sub 100 g CO2 pe kilometru.


CITEȘTE ARTICOLE SIMILARE