Cu ce mașină să mergi în ziua nunții? Limuzină sau automobil de epocă?

Nunțile sunt printre cele mai importante evenimente pentru tinerii din ziua de azi. Tocmai de aceea, aceștia au mai multe opțiuni când vine vorba despre automobilele cu care vor circula în ziua cununiei. Și decizia nu este niciodată foarte ușoară.

În marile orașe din România există zeci de firme care închiriază automobile pentru nuntă. Tinerii au de ales între o limuzină, o mașină de epocă sau chiar o caleașcă. Și pentru acest serviciu sunt dispuși să dea bani grei.

De ce limuzină?

O limuzină albă, de aceeași culoare cu rochia miresei, nu va trece niciodată neobservată. În plus, mulți dintre tineri nu au mers niciodată cu un astfel de automobil și n-ar fi rău să o facă în cea mai importantă zi din viața lor. Preţul pentru închirierea unei limuzine este de 100 de euro pentru o oră şi ajunge la 320 de euro, dacă mirii vor automobilul la dispoziția lor întreaga zi.

De ce mașină de epocă?

La fel de scumpe ca o limuzină, mașinile de epocă sunt și ele preferate pentru astfel de evenimente. Întrucât majoritatea autombilelor de epocă sunt decapotabile, ideal ar fi ca vremea să fie plăcută pe parcursul plimbării. O astfel de piesă de colecţie se închiriază cu prețuri cuprinse între 70 – 90 de euro pe oră.

Adaugă un comentariu