(P) Alegerea unui restaurant pentru nunta ta

O nuntă ar trebui sa fie unul dintre evenimentele de neuitat ale vieții, atât pentru miri, cât și pentru invitați. Chiar înainte de alegerea rochiei de mireasă, ținuta domnișoarelor de onoare și alegerea catering-ului va fi necesar să alegi sala de recepție pentru ziua cea mare.

Un cadru frumos pentru a sărbători nunta

Înainte de a alege sala unui restaurant nuntă și modul în care va fi aranjată, trebuie să te gândești la alegerea meniului, precum și la decorarea mesei. Iată și alte sfaturi pentru a alege locul potrivit pentru nunta ta, precum și aspectul și decorarea acestuia.

Alegerea unui cadru frumos pentru festivitățile de nuntă

Nu este întotdeauna ușor să găsești sala de recepție sau locul ideal pentru a-ți sărbători nunta. Prin urmare, alegerea cadrului ar trebui să fie în fruntea listei în organizare. Va fi necesar să se efectueze explorarea locației foarte devreme, după alegerea datei nunții, deoarece unele săli de nuntă sunt rezervate cu un an în avans. Oricare ar fi stilul adoptat pentru a celebra uniunea ta: rustic, somptuos, romantic sau tradițional; este esențial să găsești un loc care să fie în perfectă armonie cu petrecerea ta.

O sală de nunți bine amenajată pentru a te bucura de seară!

Dispunerea sălii va depinde de zona și forma acesteia. Iată de ce, este esențial să cunoști aceste criterii, înainte de amenajarea unei locații nuntă, pentru care va fi necesară asigurarea unui spațiu rezervat bufetului și ringului de dans. Pentru ca decorul să înveselească oaspeții, este posibil să așezi petale pe pământ pentru partea romantică, felinare de hârtie pe culoar pentru aspectul magic sau chiar draperii pe tavan pentru o notă maiestuoasă.

Organizarea nunții tale îți oferă posibilitatea de a găsi locul perfect pentru ceremonie, dar și pentru recepție. Pentru a reuși acest eveniment atât de important, este indicat să alegi cu grijă locul de primire și decorul mesei de nuntă pentru a face din acesta un loc romantic și original.

De ce să alegi un restaurant pentru nunta ta?

Alegerea locației pentru ceremonie este un pas important în planificarea unei nunți. Decizia unde va avea loc recepția este la fel de importantă. Vei găsi o gamă largă de locuri de nuntă care să îți satisfacă așteptările.

Marele clasic pentru locurile de recepție este restaurantul. Există multe locații care oferă formule „all inclusive’, de la închiriere de săli până la catering. Sunt o soluție ideală pentru a controla mai bine bugetul pentru recepție.

Dacă ești în căutarea unui loc de recepție cu un cadru ales, lasă-te tentat de restaurantele situate într-un castel, într-o vie sau pe o moșie. Aceste restaurante au saloane fermecătoare de care te poți îndrăgosti. Un restaurant este și locul ideal pentru o nuntă convențională. Alege o sală pentru romantismul locului sau pentru atmosfera sa rafinată și cochetă.

Alege un restaurant al cărui meniu se potrivește cu tema nunții

Multe restaurante includ în serviciile lor un serviciu de catering pentru a-ți permite să simplifici această etapă a organizării unei nunți. Oferă meniuri variate cu arome rafinate, clasice, exotice sau chiar preparate locale pentru a oferi mirilor o gamă mai mare de meniuri de nuntă.

Vei avea astfel deplina libertate de a alege un restaurant nuntă cu un meniu în acord cu tema ta. Unele restaurante oferă meniuri relativ flexibile pentru a-ți permite să compui un meniu personalizat.

Decorează restaurantul pentru a face din el un loc de recepție original

Odată ce ai ales sala de recepție, este timpul să te decizi asupra decorului. Fă-ți timp să te gândești la micile detalii pentru a fi sigur că vei crea o atmosferă romantică și încărcată emoțional.

Adaugă un comentariu