Rezultate bune in Cupa Suzuki

Echipajele care au luat startul in cadrul Cupei Suzuki, la etapa desfasurata weekendul trecut pe drumurile de macadam din judetul Bacau, au avut din nou o evolutie foarte buna si au reusit sa se claseze pe locurile 1, respectiv 3, in cadrul clasei 9, acolo unde lupta impotriva automobilelor de productie autohtona.

Protagonistii Cupei Suzuki s-au bucurat din nou de fiabilitatea modelului Suzuki Swift Sport dezvoltat pentru raliuri de preparatorul Wise Motorsport. Toate cele trei echipaje care au luat startul in cadrul cupei la Raliul Moldovei Cotnari Bacau au ajuns fara probleme la finalul intrecerii. Mai mult, echipajele formate din Alex MIREA – Dragos DESPINOIU si Madalin RADU  ARHIRE – Radu DUMITRIU au obtinut sase victorii de proba din cele unsprezece speciale desfasurate la Bacau.

Alex MIREA si Dragos DESPINOIU au avut din nou o evolutie impecabila si s-au instalat la conducerea clasei 9 si a Cupei Suzuki inca de la finalul celei de-a doua probe speciale. Cei doi buni prieteni au evoluat intr-un mod inteligent si s-au mentinut pe aceasta pozitie pana la sfarsitul raliului, reusind sa castige pentru a treia oara consecutiv Cupa Suzuki.

Madalin RADU ARHIRE si Radu DUMITRIU au avut parte de un inceput excelent de raliu, reusind sa se impuna la prima parcurgere a specialei regina de la Raliul Moldovei Cotnari Bacau, in lungime de 26,2 kilometri. Cei doi au cedat sefia cupei si a clasei 9 pe urmatoarea speciala si au reusit sa se mentina pe locul secund pana la finalul penultimei probe speciale.

Din pacate, dupa parcurgerea ultimei probe a intrecerii, echipajul ARHIRE – DUMITRIU a fost nevoit sa se multumeasca cu locul al treilea la clasa 9, cei doi fiind mai lenti cu doar 2,8 secunde decat ocupantii locului secund.

Adaugă un comentariu