Design nou si motoare mai performante pentru Skoda Fabia si Skoda Roomster

La Salonul Autio de la Geneva, Skoda a prezentat printre altele si noile modele Fabia si Roomster, ambele cu o noua infatisare si o gama de motoare mai competitiva.

In comparatie cu modelele inca in vanzare, viitoarele game Fabia si Roomster aduc o noua parte frontala, improspatata in special in zona faurilor care au fost redesenate si includ acum si lumini pentru zi.

Gama de culori a fost imbogatita cu inca trei nuante: Rally Green, Aqua Blue si Pacific Blue.

La interior, pot fi observate noi fante pentru vetilatie, cromate. Comenzile instalatiei de climatizare Climatronic au fost schimbate, iar desenul ceasurilor de bord a fost regandit si include acum si indicator pentru schimbarea treptelor.

Tot in interior vom intalni si un nou sistem de navigatie, cu touchscreen, slot SD card, Aux-in, USB si mufa conectoare pentru iPod.

Tehnic, toate motorizarile pentru Fabia si Roomster indeplinesc normele de poluare Euro 5. Fabia dispune la intrarea in gama de noul motor 1.2 HTP 60 CP, care nu exista in oferta pentru Roomster. Urmeaza 1.2 12V HTP 70 CP, 1.4 16V 86 CP (va ajunge mai tarziu pentru Roomster), 1.2 TSI 86 CP, 1.2 TSI 105 CP, 1.6 16V 105 CP (disponibil mai tarziu, cu cutie de viteze manuala si automata), 1.4 TSI 180 CP (pentru RS), 1.2 TDI CR DPF 75 CP, 1.6 TDI CR DPF 90 CP si 1.6 TDI CR DPF 105 CP.

Noul 1.2 TSI 105 CP, cuplat la o cutie de viteze DSG consuma in media 5,3 l/100 km si emite 124 g CO2 pe kilometru.

Prima versiune de echipare include de serie, printre altele, airbaguri frontale si laterale fata, ABS, servodirectie si lumini pentru zi.

Adaugă un comentariu

Articole similare