Ediție finală pentru legendarul camper VW T6.1 California înainte de lansarea iminentă a unei noi generații.

Ultimele 1500 de exemplare ale seriei VW T6.1 California vor constitui așa-numitul contingent „Last Edition' al generației lor. Modelul succesor lor urmează să fie lansat oficial de data de 7 mai, iar fabricația sa se va desfășura tot la uzina VWCV din Hanovra.

Bineînțeles, lansarea noului VW California este așteptată cu sufletul la gură de fanii van-urilor de tip camper, în contextul în care VW California și-a câștigat de-a lungul generațiilor supranumele de „briceag elvețian al van-urilor camper'.

Oricum, nici achiziționarea unui VW T6.1 California acum, pe ultima sută de metri a fabricației, nu este lipsită de interes. VW T6.1 California s-a maturizat pe deplin și este în continuare numărul 1 incontestabil în segmentul său. Ergonomia și calitatea interiorului rămân remarcabile, împreună cu dotările hightech de la bord.

Începând din 2019, VW T6.1 California a dus mai departe fără probleme povestea de succes a predecesorilor săi, ridicând ștacheta tehnicii și dotărilor interioare la un nivel nemaivăzut. Una dintre caracteristicile sale noi a fost touchscreenul integrat într-o consolă de pe acoperiș, care poate fi folosit pentru a controla toate setările esențiale ale habitaclului și pentru a apela o mare varietate de informații.

Adaugă un comentariu

Articole similare